Familia regală britanică, iubitoare de fast-food. Regina Elisabeta II mânca fish and chips și nu refuza un kebab

0
Publicat:

Fosta regină Elisabeta a II-a își petrecea cu plăcere vacanțele la Castelul Balmoral din Scoția, iar când era acolo, se răsfăța, uneori, cu un preparat la pachet foarte britanic, potrivit Mirror Online.

Regina Elisabeta a II-a. FOTO Shutterstock
Regina Elisabeta a II-a. FOTO Shutterstock

Deși putea savura cele mai bune mâncăruri din lume, fosta suverană avea totuși o slăbiciune pentru mâncarea la pachet (takeaway).

Regina Elisabeta a II-a comanda întotdeauna același preparat gustos de 10 lire sterline atunci când stătea la iubita sa reședință scoțiană, Balmoral, și trimitea un servitor să îi ridice comanda din orașul Ballater.

„Ea se trata ocazional cu fish and chips (pește și cartofi prăjiți) atunci când se afla la Balmoral", confirmase anterior, pentru Fabulous, o sursă.

Majestatea Sa a fost tentată și de kebab, potrivit revistei Hello!.

Corespondentul regal Jayne Seymour a dezvăluit că restaurantul Krazy Kebabs takeaway din Swaffham a primit o comandă de livrare prin telefon la Sandringham House.

„Am presupus că mâncarea era pentru un servitor. Dar când am ajuns la intrare, un majordom a luat-o și a spus că este pentru regină. Sper că i-a plăcut - suntem cunoscuți pentru cele mai bune kebaburi din Norfolk", i-a mărturisit lui Jayne șoferul care a făcut livrarea.

Prințul William, un fan al lanțului de fast-food Nandos

Și Prințul William adoră preparatele fast -food, fiind cunoscut drept un fan al lanțului de Nandos.

„Toată lumea iubește un Nando's", spunea prințul în documentarul BBC, „Football, Prince William and Our Mental Health", difuzat în mai 2020, precizând atunci că a trecut ceva timp de când nu s-a mai răsfățat cu un burger.

În 2017, prințesa Kate a dezvăluit la BBC Radio 1 care este felul ei de mâncare la pachet numărul unu: „Curry, cu siguranță”, înainte de a preciza că William nu este un fan al mâncării picante.

„De obicei nu se comandă la palat, avem tendința de a merge să o luăm", înainte de a adăuga în glumă „nu noi înșine!", spunea cuplul, în același interviu. 

Ce preferă Regina Camilla

Preparatul la pachet preferat de actuala regină Camilla este o mâncare clasică britanică de bază. „Pește proaspăt gătit și cartofi prăjiți, înveliți în hârtie", potrivit unui interviu acordat de Tom Parker Bowles, fiul ei, pentru YOU Magazine,

Regele Charles, în schimb, pare să fie un fan al pizza. El a dezvăluit toppingul său preferat în noiembrie 2019, în timp ce se afla într-o vizită în Scoția.

Charles a râs când primit o pizza Margarita în timp ce saluta mulțimile din St Boswells, mai scrie Mirror Online.  

Am vrut să îi ofer pizza, pentru că este o parte importantă a acestei țări. A fost curios, a zâmbit și i-am spus <<este o margherita>>. Cred că prințul a spus <<este preferata mea>>", a declarat, pentru Press Association, Chef Erminio Di Meo.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite