Regele Charles al III-lea speră să joace rolul de „pacificator” între Harry și William la următoarea reuniune a familiei

0
Publicat:

Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie pe 8 mai pentru a marca cea de-a zecea aniversare a organizației sale Invictus Games.

Familia regală britanică
Familia regală britanică

Regele Charles speră să joace rolul de „pacificator” între prințul Harry și prințul William în timpul următoarei vizite a soților Sussex în Marea Britanie, a afirmat o persoană din interiorul palatului, scrie independent.co.uk.

Fostul majordom regal Grant Harrold, care a lucrat îndeaproape cu Charles timp de mai mulți ani când acesta era prinț de Wales, crede că este „foarte probabil” ca Harry și William să se reîntâlnească anul acesta.

Ducele urmează să se întoarcă la Londra pe 8 mai pentru a marca cea de-a zecea aniversare a organizației sale, Invictus Games, în cadrul unei slujbe aniversare la Catedrala St Paul.

Este foarte probabil ca Harry și William să se vadă luna viitoare și orice este posibil. Regele va dori ca frații să se împace, așa că este mai mult decât probabil ca el să joace rolul de pacificator”, a declarat Harrold pentru Sky News.

Între timp, un nou sondaj a arătat că 76% dintre britanici au o părere pozitivă despre Prințesa de Wales - o creștere cu șase puncte de la începutul anului.

Dar ducele de York, al cărui interviu devastator de la emisiunea BBC Newsnight a făcut obiectul a două drame TV separate, este văzut într-o lumină negativă de 86% dintre respondenți.

Andrew este urmat de Ducesa de Sussex, al cărei nou brand de wellness este, de asemenea, puțin probabil să placă celor 64% dintre britanici care au recunoscut că au o părere negativă despre ea.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite