A rămas fără loc de muncă, însă a câștigat o sumă uriașă la loterie - Povestea sa a uimit Franța

0
Publicat:

O femeie din Franța, în vârstă de 50 de ani, care tocmai fusese concediată s-a gândit să își încerce norocul la loterie. Astfel, a devenit câștigătoarea unui premiu uriaș.

Câștigătoare Euromillions, Franța FOTO Twitter
Câștigătoare Euromillions, Franța FOTO Twitter

S-a întâmplat la începutul lunii septembrie, când numerele norocoase i-au adus franțuzoaicei cel mai mare câștig din istorie, în regiunea Bretania. La nivelul întregii țări, ea ocupă locul al nouălea, într-un top al câștigătorilor acestui joc de noroc, notează TF1, citat de stiripesurse.

O poveste demnă de film

Întâmplarea are toate ingredientele unei povești de film. Femeia juca foarte rar la EuroMillions și și-a amintit să-și treacă biletul pe la terminalul unui punct de vânzare al loteriei, chiar la scurt timp după ce a rămas fără loc de muncă.

La momentul respectiv, nu avea nicio așteptare. Viața i s-a schimbat în momentul când a ajuns acasă și a găsit pe internet rezultatele ultimei extrageri. Uimită, a realizat că este câștigătoarea a nu mai puțin de 109 milioane de euro, puse în joc.

„Este de neimaginat”, a declarat câștigătoarea, care a dorit să rămână anonimă, în timp ce se îndrepta spre sediul loteriei, pentru a încasa banii.

„Am petrecut minute îndelungate comparând numerele de pe biletul meu cu cele pe care le vedeam pe ecran”, a povestit ea.

Norocul revine în viața ei

Femeia tocmai își pierduse locul de muncă, dar norocul i s-a schimbat, în cele din urmă.

„Eram foarte îngrijorată, dar acum nu mai simt presiunea muncii. Se spune că aveam mai multe șanse să fiu lovită de fulger decât să câștig la loterie - cred că soarta a decis altfel”, a glumit ea.

Imediat după ce a câștigat, mărturisește că a stat cu ochii pe biletul câștigător zi și noapte, păstrându-l într-o geantă de mână.

„Am tuns chiar și iarba cu geanta pe umăr”, a mai spus ea, râzând.

Planuri viitoare

Femeia a dezvăluit și ce va face cu banii. Are în plan călătorii în Thailanda și Mexic, dar cel mai important, își va cumpăra propria locuință.

„Nu am fost niciodată proprietar de casă, este un vis al meu”, spune fericita câștigătoare.

De asemenea, ea va profita de noua sa avere pentru a o împărți cu cei apropiați, sperând să „lase o urmă, o moștenire de care să beneficieze generațiile viitoare”.

Precedentul record de câștig la loto în regiunea Morbihan, de unde este originară femeia, a fost de „doar” 8 milioane de euro, în 1993.

Acest premiu de 109 milioane de euro reprezintă, în prezent, cel mai mare jackpot câștigat la EuroMillions sau la Loto în 2023, în Franța.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite