VIDEO Singurătatea costă: o tânără taxează cu 200 de lei o oră de îmbrăţişat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra Samantha Hess a înregistrat un filmuleţ în care explică ce anume face pentru 60 de dolari pe oră FOTO Captura cuddleuptome.com
Tânăra Samantha Hess a înregistrat un filmuleţ în care explică ce anume face pentru 60 de dolari pe oră FOTO Captura cuddleuptome.com

O mângâiere poate reda încredere pierdută sau alina suferinţa. Nenumărate studii au arătat că persoanele singure sunt mai predispuse la depresii şi chiar au o speranţă de viaţă mai redusă decât cele care au parte de afecţiune. O fostă antrenoare de fitnes oferă alinare doritorilor, dar terapia nu este gratuită

Singurătatea a devenit o problemă gravă în secolul al-XXI-lea, eră a vitezei în care oamenii uită să mai facă gesturi de afecţiune chiar dacă trăiesc sub acelaşi acoperiş. Cu atât mai mult, cei care nu au către cine să se îndrepte atunci când simt nevoia unei mângâieri. 

Samantha Hess, o tânără de 29 de ani din Portland, SUA, a pus pe picioare o mică afacere specializată în alinare de tip profesionist. Aceasta şi-a deschis un site, cuddleuptome.com, unde sunt postate toate detaliile legate de rezervarea unei şedinţe de alintat.

Astfel, tânăra atrage atenţia că serviciile sunt de natură platonică. Pentru a evita situaţiile în care clienţii ar putea să solicite mai mult decât o îmbrăţişare, Samantha stabileşte o primă întâlnire într-un loc public, un parc, sau într-o cafenea, pentru a pune la punct detaliile şi pentru a cunoaşte clientul.

„Le explic faptul că trebuie să mă atingă la fel cum ar atinge un copil sau un părinte. Este un tip de apropiere care nu are nimic în comun cu romantismul, cu ceea ce se întâmplă între doi îndrăgostiţi. Este vorba despre acel tip de atingere care are puterea de a îndepărta tristeţea, de a ne face să ne simţim bine când suntem trişti şi ne îmbărbătează când ne-am pierdut curajul “, a subliniat aceasta pentru Daily Mail. Mulţi dintre cei care apelează la serviciile ei suferă de depresie cronică, a povestit Samantha. De aceea, tânăra spune că îşi ia foarte în serios meseria şi că a pus la punct mai multe tehnici pe care le foloseşte în timpul sesiunilor private. De exemplu, metoda botezată „Vino la mama“ presupune ca persoana să stea cu capul sprijinit de pieptul terapeutei şi să se lase mângâiată pe păr, la fel cum procedează mamele cu copii. 

Pentru ca sesiunile să fie cât mai plăcute pentru ambele părţi, terapeuta asigură că se va prezenta la domiciliul clientului proaspăt îmbăiată, epilată, îmbrăcată în haine curate şi parfumată. Bineînţeles, clienţii trebuie să urmeze aceeaşi regulă şi să aibă grijă la igiena personală, iar atmosfera relaxată este asigurată de un fundal muzical ales de comun acord. Samantha repetă şi cuvinte precum „dragoste“, „viaţă“, „fericire“ în timp ce oferă gesturile de afecţiune, convinsă că această combinaţie face minuni pentru psihicul celor care îi solicită serviciile.

Citiţi şi: 

Bărbatul bun la toate te scapă de singurătate. Agenţie de închiriat gigolo cu competenţe diversificate

Pericolul singurătăţii: efectele devastatoare pe care le are asupra creierului şi a organismului uman

6 motive pentru care încă eşti singur

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite