Ţine dieta cu mere înainte de concediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îţi plac merele? Cu siguranţă, cura aceasta de slăbire nu va fi o corvoadă pentru tine. Mănâncă zilnic mere şi vei scăpa de kilogramele în plus, fără să depui eforturi prea mari.

Sunt sănătoase şi te ajută să slăbeşti, pentru că sunt o sursă importantă de pectine, fibre care „taie“ foamea. În plus, un măr de dimensiune medie are puţine calorii (între 60 şi 80, în funcţie de mărime) şi este diuretic. Dacă vrei să urmezi această cură de slăbire, trebuie să ştii că o să slăbeşti lent, dar kilogramele nu se vor mai acumula, dacă adopţi un stil de viaţă sănătos după dietă. Până la 7-8  kilograme poţi slăbi într-un trimestru. Tot ce trebuie să faci este să consumi alimentele premise, astfel încât să însumezi 1.200 de calorii pe zi. Este foarte important să faci şi mişcare, cel puţin 30 de minute pe zi. Chiar şi plimbările lungi, în ritm puţin mai alert, au contribuit la „topirea“ kilogramelor în plus.

Alimente permise

Principiul de bază este următorul: consumă câte un măr înaintea meselor principale. Pe lângă acestea, include în meniu brânzeturi sărace în grăsimi, iaurturi degresate, ouă, piept de pui, carne slabă de curcan, de vită, somon, ovăz, orez brun, broccoli şi salată. Te poţi folosi de aceste alimente pentru a-ţi prepara gustările şi mesele principale ale zilei, după preferinţe.

Află pe clickpentrufemei.ro ce poţi mânca de 1200 de calorii într-o zi ca să slăbeşti.

Cea mai simplă dietă: slăbeşti 6 kg în 6 zile!
Dieta cu căpşuni: Scapi de 5 kg în doar 7 zile!

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite