Mihaela Rădulescu, Andreea Răducan şi Mircea Badea, pe lista vedetelor care vor alerga pentru cei imobilizaţi în scaunul cu rotile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vedetele aleargă pentru cei care nu pot la Wings For life World Run, pe 3 mai 2015
Vedetele aleargă pentru cei care nu pot la Wings For life World Run, pe 3 mai 2015

Pe 3 mai 2015, ambasadorii locali Wings for Life World Run – Mihaela Rădulescu, Dani Oţil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Paul Dicu, Andrei Roşu, Alexandru Nicolau şi Alexandru Corneschi - vor lua startul celui mai mare eveniment de alergare din lume.

Pentru prima oară, se vor afla la start şi persoanele aflate în scaun rulant. Printre ei se numără şi George Baltă, ambasadorul Wings for Life World Run în România.

Gabriela Szabo si Zsolt Gyongyossy, Alin Petrache, Andreea Raducan, Sandra Izbasa, Marian Dragulescu, Victor Hanescu, Bogdan Voina, Mihai Donisan şi Vlad Hagiu sunt doar câţiva sportivi care s-au alăturat cauzei şi vor veni pe 3 mai să alerge pentru cei care nu pot. Alte vedete locale, precum Carmen Brumă, Mircea Badea, Roxana Ciuhulescu, Joseph Hadad, DOC, Silviu Pasca  se vor afla la startul Wings for Life World Run.

Cei care doresc să alerge alături de ei, se mai pot înscrie până duminică, 28 aprilie, ora 24 pe www.wingsforlifeworldrun.com/ro sau în ziua concursului, între orele 09-11, însă locurile vor fi limitate la 2.500 de participanţi. Ei vor alerga pentru cei care nu pot şi astfel vor ajuta la îndeplinirea obiectivului Wings for Life – să găsească un remediu împotriva traumatismelor coloanei vertebrale.

 

roxana ciuhulescu wings for life


 

Pe 3 Mai 2015, ora 14:00 (ora Romaniei), mii de alergatori din 35 de locatii de pe 6 continente vor lua startul in evenimentul care schimba regulile unui maraton obisnuit; cursa nu are o distanta fixa si toti alergatorii din intreaga lume vor lua startul in acelasi timp. Niciodata, in istoria sportului nu a mai avut loc un astfel de eveniment. Toate acestea pentru a ajuta la indeplinirea misiunii Wings for Life: sa gaseasca un remediu pentru vindecarea traumatismelor maduvei spinarii.

La Bucuresti startul se va da din parcarea Selgros Pantelimon, iar traseul va continua pe DN3-DN3A, pe ruta Bucuresti–Fetesti.

„Niciodata nu a mai avut loc o competitie ca aceasta. Nu exista o linie de finis, asa cum este la fiecare cursa traditionala. Aici, participantii vor alerga in fata unei “masini oficiale de finis”, fiecare masina fiind dotata cu acelasi echipament de cronometrare conectat la un clasament mondial in timp real. Dupa o jumatate de ora dupa ce participantii au luat startul, masina oficiala de finis va pleca in urma lor cu o viteza constanta. Odata ce masina oficiala de finis depaseste un participant, pentru acesta cursa se va incheia. Asa va decurge intreaga cursa pana cand cate ultimul alergator si ultima alergatoare din intreaga lume vor ramane in competitie. ei vor fi incoronati campionii mondiali Wings for Life World Run” ne-a informat Daniel Pisica, directorul de concurs.

In Romania, Masina Oficiala de Finis va fi condusa de catre Felix Baumgartner, omul care a depasit viteza sunetului in proiectul Red Bull Stratos.

dani otil wings for life

Se estimeaza ca 3.000.000 de oameni din intreaga lume se confrunta cu afectiuni ale maduvei spinarii. In fiecare an, aproximativ 130.000 de persoane sunt implicate in accidente care le afecteaza maduva spinarii, urmate de paralizie – majoritatea persoanelor sunt victime ale unui accident rutier. Initiativele de cercetare in aceasta directie apartin in mare parte organizatiilor private.

Fiind o organizatie non-profit, Wings for Life se bazeaza pe ajutor si donatii pentru a strange fonduri care sa sustina proiectele de cercetare. Wings for Life foloseste garantat 100% din donatiile primite pentru a fi folosite in proiectele de cercetare. 

Alergand la acest eveniment, nu numai ca vei fi parte dintr-un eveniment global cu adevarat revolutionar, dar vei ajuta la gasirea unui remediu pentru vindecarea traumatismelor maduvei spinarii.

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite