Taylor Swift schimbă preferințele femeilor din Generația Z în materie de iubiți. Cum ar trebui să fie bărbatul ideal

0
Publicat:

Taylor Swift a ajuns să dea tonul și în materie de... iubiți! Cântăreața pare să fi reușit să schimbe preferințele femeilor în materie de bărbați, în special a celor din Generația Z. Pe Tiktok au apărut tot mai multe videoclipuri în care tinerele argumentează ce își doresc, mai nou, de la un potențial partener.

Taylor Swift și Travis Kelce FOTO Arhivă
Taylor Swift și Travis Kelce FOTO Arhivă

După modelul Taylor Swift, femeile își schimbă preferințele în ceea ce privește bărbații. Cele din Generația Z încep să evite bărbații subțiri, cu fața de bebeluș, optând, în schimb, pentru cei după chipul și asemănarea jucătorului de fotbal american, Travis Kelce, actualul iubit al artistei, notează Daily Mail.

Cuplul de aur al Americii

Fiind cel mai mare superstar din lume la ora actuală, numeroase fete aspiră la ceea ce are Taylor Swift – inclusiv același tip de partener.

Prin urmare, femeile din generația Z își exprimă dorința pentru un tip „protector” puternic și robust, în locul unui bărbat slab și în pas cu moda. TikTok-ul, platforma de partajare video preferată de adolescenți, este inundat de videoclipuri cu fete care explică că se alătură tendinței de a alege bărbați „puternici” precum Kelce.

Supranumit „cuplul de aur al Americii”, Taylor Swift, și jucătorul echipei Kansas City Chiefs, ambii în vârstă și el de 34 de ani, sunt împreună din luna septembrie, iar dragostea lor este subiect de interes public.

Un TikToker a declarat, într-un videoclip care a strâns peste 6.000 de aprecieri: „Acum ne aflăm într-o eră în care generația Z, care anterior prefera bărbații slabi, se orientează către cei care le pot oferi protecție. Taylor Swift a fost un factor important în această schimbare, datorită relației cu Travis Kelce.”

Dorința de a avea un bărbat „puternic”

Harry Styles și Timothee Chalamet, anterior apreciați pentru aspectul lor de „bebeluși” și fizicul zvelt, au devenit acum întocmai tipul de bărbați pe care generația Z îi evită.

Un alt videoclip explică această schimbare astfel: „De-a lungul istoriei, bărbații au fost războinici, apărători, oameni de peșteră. Au vânat și au luptat, dar acum șansele lor de a face acest lucru sunt limitate. Acest lucru se bazează pe instinctul nostru primordial – faptul că bărbații trebuie să lupte cu alți bărbați și sunt mai atractivi pentru femei dacă sunt învingători.”

Taylor Swift a fost creditată pentru începerea acestei tendințe, deoarece partenerii ei anteriori, cum ar fi actorul Tom Hiddleston și solistul trupei 1975, Matty Healy, erau în general mai scunzi și mai înclinați spre latura artistică.

Fostul ei iubit, cu care a avut o relație de șase ani, actorul Joe Alwyn, în vârstă de 33 de ani, este cu trei centimetri mai scund decât Kelce și are o construcție mai subțire.

Taylor Swift și Joe Alwyn au avut o relație foarte discretă, care s-a încheiat în aprilie anul trecut.

Cântăreața se bucură acum de o poveste de dragoste foarte mediatizată cu Kelce. După ce echipa lui Kelce a câștigat Super Bowl la începutul acestui an, Taylor Swift a alergat pe teren și l-a sărutat în fața unei mulțimi de fani entuziasmați.

Sponsorizările lui Kelce au crescut cu 20% după ce Taylor Swift a început să ia parte la meciuri.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite