Prietenele din copilărie sunt acum soţ şi soţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto

Un transsexual şi iubita lui, ambii din Marea Britanie, se pregătesc să-şi oficializeze relaţia de dragoste. Cei doi s-au împrietenit cu ani în urmă, pe când „el” era „ea”, iar relaţia lor a evoluat dintr-o simplă prietenie dintre două fete într-o frumoasă poveste de dragoste.

Transsexualul Sean Horton, în vârstă de 25 de ani, şi logodnica lui Toni Harper, în vârstă de 22 de ani au fost prietene în copilărie, iar acum sunt un cuplu pentru care se aud clopote de nuntă. Mai mult decât atât, neobişnuita pereche se pregăteşte de naşterea primului copil purtat în pântece de Toni după procedeul de însămânţare artificială. 

Cei doi s-au cunoscut pe când Sean era Sian, pe atunci o adolescentă cu părul lung şi blond în vârstă de 15 ani, care i-a mărturisit lui Toni că este neîmpăcată cu sexualitatea ei şi vrea să devină bărbat. După o mastectomie, tratamente cu hormoni şi patru operaţii de construcţie a organelor genitale bărbăteşti, Sian a devenit Sean, de care Toni s-a îndrăgostit. „Avea barbă şi vocea mult mai groasă. Nu îmi venea să cred. A fost ciudat la început, dar ne-am apropiat din ce în ce mai mult”, povesteşte tânăra.

image

Fericitul cuplu alături de mama lui Sean, Heather. FOTO Daily Mirror

 

Sean i-a mărturisit mamei sale că, deşi este femeie, se simte bărbat de când avea 16 ani, iar aceasta a fost foarte înţelegătoare. „Simţeam că suferă. I-am spus că orice şi-ar dori, noi, familia lui, vom fi acolo pentru el”, a declarat femeia, potrivit „Daily Mirror”. După operaţia de schimbare de sex, Sean a traversat o perioadă dificilă, însă acum, spune el, se simte mai confortabil ca niciodată cu propriul corp. Sean şi Toni se vor căsători luna viitoare şi vor deveni părinţi în luna aprilie a acestui an.

Citeşte şi:
 

VIDEO Transsexualii şi-au desemnat „regina“ frumuseţii

FOTO „Portiţa“ legală care a făcut posibilă oficializarea primei căsătorii gay în Rusia

FOTO VIDEO Astăzi bărbat, mâine femeie: tânărul bigender care îşi „schimbă” sexul de pe o zi pe alta

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite