Minciunile pe care le spun bărbaţii în pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Bărbaţii şi femeile mint şi în timpul partidelor de amor, iar motivele sunt cam aceleaşi, cu câteva excepţii, arată un sondaj realizat pe 1.200 de persoane.

Mimarea orgasmului este considerată cea mai mare mincină pe care o spun femeile în dormitor, dar rezultatele unui sondaj realizat de publicaţia  The Sunday Telegraph a scos la iveală faptul că nici bărbaţii nu sunt mai prejos în această privinţă, aproximativ 23% din ei mărturisind că au încercat să-şi păcălească iubitele atunci când nu au putut să ejaculeze. Prin comparaţie, numai 20.6%  din doamne au recunoscut că au simulat plăcerea sexuală.

O altă minciună pe care bărbaţii nu se dau în lături să o rostească în pat se referă la împărtăşirea unui “Te iubesc” scăpat  în vâltoarea pasiunii, 25.4% din bărbaţi au spus că şi-au declarat iubirea doar pentru a face impresie bună partenerei, spre deosebire de femei, numai 6.1% .

Campioni la ascunderea adevăratelor sentimente s-au dovedit reprezentanţii sexului tare şi în ceea ce priveşte cheful de sex. Astfel, 32.5% au admis că au acceptat să facă dragoste cu partenera în condiţiile în care nu prea le ardea de aşa ceva, în timp ce numai 19.9% din femei au declarat acelaşi lucru.

De ce mint bărbaţii în astfel de momente? Răspunsul oferit de co-fondatoarea Centrului pentru promovarea sănătăţii sexuale din cadrul Universităţii Indiana, din SUA, ar trebui să le ofere femeilor o consolare: “ Chiar dacă pare greu de crezut, bărbaţii mint din aceleaşi motive ca şi femeile. Pentru a-l face pe cel de lângă el să se simtă bine, nu vor să rănească sentimentele partenerului sau, pur şi simplu, vor să pună capăt partidei de sex ca să tragă un pui de somn.”

Bărbaţii şi femeile mint în egală măsură atunci când se află în dormitor, cu diferenţa că primii sunt maeştri la inventarea celor mai atrăgătoare scenarii atunci când îşi doresc să obţină o partidă de sex.
 

Citiţi şi: 

Aplicaţia care încurajează bărbaţii să mituiască femeile pentru a obţine întâlniri, „la limita prostituţiei”

Partenerul tău este dependent de tine? Ai grijă, s-ar putea să aibă o aventură

Că vrei sex sau dragoste, când vine vorba de „cuplat“ există aplicaţii. Iată-le pe cele mai eficiente sau mai uşor de folosit

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite