Cum să „citeşti“ un bărbat în doar zece minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ai întâlnit un bărbat care te atrage şi ai vrea să-l cucereşti. Nu cunoşti însă prea multe amănunte despre el şi, să fim sinceri, cine îşi doreşte să plonjeze în necunoscut fără să-ţi faci temele şi să ai toate informaţiile. Din fericire, micile detalii fac diferenţa şi în acest caz pot compune o „hartă“ care să le ajute pe femei să-şi descifreze mai bine partenerii încă de la primele întâlniri.


Card sau cash

Observă atent cum achită nota de plată atunci când te invită în oraş. Acest lucru îţi poate spune câte ceva despre firea lui.

- Plăteşte cu cardul: un bărbat ambiţios şi încrezător în forţele proprii plăteşte, de obicei, cu cardul. Acesta este un bărbat care şi-a atins ţelul din punct de vedere financiar, are o carieră stabilă şi un anumit statut, cu care se mândreşte.

- Plăteşte cash: pe de altă parte, bărbaţii care plătesc cash sunt, de regulă, autonomi şi tind să se încadreze în rândul celor independenţi, fără restricţii şi fără lucruri serioase care să-i lege de ceva sau de cineva.

- Evită să plătească: nu în ultimul rând, bărbaţii care par să aibă mereu portofelul gol şi se eschivează de la a achita nota (sau îţi propun să plătiţi „nemţeşte“, fiecare ce a consumat) sunt în căutarea unei partenere care să-i întreţină.

Ce vicii are

Este foarte important să fii atentă la obiceiurile pe care bărbatul din faţa ta le are: îţi pot dezvălui multe despre personalitatea lui. Plus că e bine să ştii de la început dacă are manii agasante sau obiceiuri indezirabile, cu care nu poţi fi de acord şi pe care nu e dispus să le schimbe.

- Fumatul: spre exemplu, fumătorii sunt, în mare, caracterizaţi de o stare perpetuă de anxietate, care nu se domoleşte decât dacă aprind o ţigară. Ei nu vor renunţa la acest viciu nesănătos (sau le va fi extrem de greu), ceea ce ar putea indica probleme legate de lipsa voinţei în general.

- Alcoolul: bărbaţii care exagerează cu alcoolul ascund adesea un complex de inferioritate, o nesiguranţă sau chiar un secret din trecutul lor pe care încearcă să-l uite. Ei sunt posesivi şi au o nevoie constantă de asigurări, pentru că stima de sine scăzută îi face să fie mereu bănuitori.

- Jocurile de noroc: un risc mare îl reprezintă şi bărbaţii care iubesc jocurile de noroc. Pariorii sunt avizi de adrenalină şi trăiesc mereu cu impresia că vor reuşi să câştige sume fabuloase. Între timp, risipesc banii pe care îi au şi este posibil să îi atragă mai mult contul tău din bancă, dacă te numeri printre femeile care au o situaţie material bună sau foarte bună, decât altceva.

Citeşte continuarea pe problemesex.ro

Citiţi şi: 

„Spune «Da» sexului chiar şi atunci când eşti obosit“. Sfatul unei mame cu 19 copii pentru o căsnicie perfectă

Care sunt calităţile unui amant desăvârşit

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite