Cinci motive pentru care este indicat să faci sex înainte de căsătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi relaţiile sexuale presupun asumarea unor responsabilităţi şi necesită maturitate, „gajul de puritate“, adică promisiunea de a nu face sex înainte de căsătorie, nu reprezintă întotdeauna o decizie înţeleaptă. În acest sens, „Huffington Post“ prezintă cinci motive pentru care este indicat să faci acest pas înaintea mariajului.

Chimia sexuală

„Trupurile noastre doreau lucruri diferite, aşa că totul se sfârşea printr-o luptă la orizontală. Fiecare defect al lui, cât şi al căsniciei păreau mult mai grave atunci când erau combinate cu posibilitatea de a te preface pentru tot restul vieţii că ai orgasm. După şase luni de căsnicie, ideea de separare părea din ce în ce mai tentantă“, a declarat Jessica Ciencin Henriquez, o tânără ce a ţinut acest „gaj de puritate“.

Dacă există sau nu chimie sexuală poate fi demonstrat doar prin relaţiile intime.

Identitatea sexuală

Există cupluri în cazul cărora unul dintre partenerii îşi ascunde adevărata orientare sexuală, tocmai pentru că nu a mai întreţinut relaţii intime.

Lipsa contactului sexual cu persoane de sex opus poate presupune şi ignorarea atracţiei simţite faţă de cele de acelaşi sex.

Sexul în sine

Nu toţi sunt pricepuţi în dormitor. Cheia unei partide reuşite presupune ascultarea partenerului şi încercarea de a-i răspunde corespunzător. Deci cum vei ştii dacă persoana aleasă va fi un bun ascultător sau respondent, dacă nu încerci?

Mărimea

Deşi dimensiunea nu reprezintă întotdeauna o problemă, este indicat să afli ce „ascunde“ partenerul tău.

Probleme sexuale

Ejacularea precoce, incapacitatea de a obţine o erecţie sau alergia la sperma partenerului reprezintă probleme sexuale cu care ar fi de preferat să te confrunţi înainte de căsătorie.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite