Cele cinci semne care îți arată că relația ta s-a terminat și ar trebui să pleci: „Când a fost ultima dată când te-ai simțit apreciat” VIDEO

0
Publicat:

Un expert în întâlniri a dezvăluit cele cinci semne care îți arată că relația ta s-a încheiat și că scânteia dintre tine și partenerul tău a dispărut pentru totdeauna, relatează Daily Mail. 

Paige Moyce, din sud-estul Angliei, a apelat la TikTok pentru a-i ajuta pe cei care se simt pierduți în relațiile lor și care se întreabă dacă ar trebui să plece.

Ea a spus că este „foarte firesc” să ai dubii în legătură cu această decizie, deoarece îți poți iubi partenerul, dar să simți că s-ar putea să nu meargă niciodată între voi doi. 

Moyce a declarat că primul semn că relația ta s-a terminat este că alegi să rămâi dintr-o serie de motive, dar fericirea nu se numără printre aceste motive. 

Poate că rămâi pentru copii, poate că rămâi pentru că te temi să fii singur sau pentru că nu vrei să fie cu altcineva”, a afirmat ea.  „Poate că rămâi pentru că ți-e frică de cum ar fi să pleci sau pentru că nu vrei să rănești acea persoană”

Oamenii se pot simți de fapt mai singuri într-o relație decât în afara ei. Foto: Arhivă
Oamenii se pot simți de fapt mai singuri într-o relație decât în afara ei. Foto: Arhivă

Oricare ar fi motivul, propria ta fericire nu se află nici pe departe în capul listei, sau chiar deloc. 

Al doilea semn este acela în care comunicarea se transformă într-un conflict. Chiar și atunci când îți controlezi tonul sau alegi „momentul potrivit” pentru a vorbi, pare să se termine cu o ceartă. 

Tot ce face acest lucru este să creeze o prăpastie din ce în ce mai mare între tine și această persoană. Dacă nevoile noastre nu sunt satisfăcute, atunci cât timp va mai dura această relație?”, a mai adăugat ea. 

„Te poate face să te simți copleșit”

Ea a adăugat că singurătatea este un alt indicator că relația este sortită pieirii, spunând că oamenii se pot simți de fapt mai singuri într-o relație decât în afara ei. 

Doar pentru că suntem fizic cu cineva, nu înseamnă că suntem și emoțional cu acea persoană. Dacă ești sincer, când a fost ultima dată când te-ai simțit special în relație? Când a fost ultima dată când te-ai simțit apreciat?” 

Al patrulea semn că relația ta s-a terminat este că ți-ai pierdut simțul individualității pentru că ți-ai pus partenerul pe primul loc. 

Ai pus această persoană înaintea ta de atâtea ori încât acum este normal să faci asta, dar acum nu mai știi ce vrei. Pentru că ai dat prioritate celeilalte persoane, acum te întrebi ce anume îți dorești, ceea ce te poate face să te simți copleșit”, a mai adăugat specialistul. 

În cele din urmă, Moyce a spus că dacă ți s-ar da o baghetă magică cu opțiunea de a pleca, ai profita de această oportunitate. 

„Dacă cineva ar putea garanta că poți trece peste asta, că nu va fi un iad, că vei fi din nou fericită, că vei întâlni pe altcineva și că vei fi din nou încrezătoare, ai accepta”, a mai adăugat ea. 

Videoclipul a adunat aproape 20.000 de aprecieri.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite