Poziţii care intensifică plăcerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi ea se află „deasupra”, bărbatul este cel care deţine controlul în această poziţie FOTO Getty Images
Deşi ea se află „deasupra”, bărbatul este cel care deţine controlul în această poziţie FOTO Getty Images

Intensitatea partidelor amoroase nu este aşa de mare cum ţi-ai dori? Cu poziţia potrivită, ai toate şansele să atingi culmile plăcerii. Iată cu ce sugestii vin experţii în sex.

Atingerea orgasmului depinde de foarte multe variabile: de starea ta psihică, de dispoziţia partenerului şi de măsura în care acesta reuşeşte să-ţi trezească plăcerea, de confortul fizic al fiecăruia, de inhibiţii şi, nu în ultimul rând, de poziţia pe care o alegeţi.

Pentru că, dincolo de pasiune şi de implicarea voastră în relaţie, plăcerea sexuală este influenţată în mare măsură de „strategiile” pe care le aplicaţi pentru a obţine stimularea. Sigur că nu există o poziţie sexuală care să garanteze orgasmul. Trebuie să „experimentezi” până vei reuşi să îţi descoperi cât mai bine propriul corp, să renunţi la inhibiţii şi să comunici cu partenerul.

Iar prin comunicare ne referim nu doar la cea verbală, ci şi la cea sexuală, care înseamnă gesturi, sunete şi mişcări. Iată, în cele ce urmează, patru poziţii despre care specialiştii sexologi susţin că rareori dau greş.

1. „Călăreţul invers”

Această poziţie are toate „ingredientele” pentru a aduce plăcere ambilor parteneri. Femeia poate controla foarte bine ritmul, viteza mişcărilor, dar şi unghiul de penetrare, aplecându-se în spate sau în faţă în funcţie de intensitatea senzaţiilor.

Această libertate mare de mişcare o va ajuta pe ea să atingă mai repede plăcerea. Poziţia este incitantă şi pentru bărbat, care va fi mai mult decât încântat că partenera sa a preluat controlul.

2. „Tandreţe pe canapea”

Deşi ea se află „deasupra”, bărbatul este cel care deţine controlul în această poziţie. Ea poate fi pusă în practică pe un fotoliu sau pe o canapea. Deosebirea faţă de poziţia obişnuită, în care femeia stă deasupra, o face unghiul de penetrare, care intensifică plăcerea de ambele părţi. În plus, el se va bucura de o „privelişte” frumoasă, care îi va aduce un plus de stimulare.

Citeşte continuarea pe clicksanatate.ro

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite