Tehnologia care te slăbeşte: Cum să foloseşti aplicaţiile şi telefonul ca să reduci numărul kilogramelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu gadgeturi şi aplicaţii poţi slăbi uşor după sărbători. FOTO Wired
Cu gadgeturi şi aplicaţii poţi slăbi uşor după sărbători. FOTO Wired

După sărbători, mulţi oameni se confruntă cu problema kilogramelor acumulate de-a lungul Crăciunului şi Revelionului. Din fericire, folosind câteva aplicaţii, poţi slăbi foarte uşor.

Sărbătorile au trecut, bunătăţile s-au terminat, la fel şi vacanţa. Totuşi, mulţi dintre noi s-au trezit cu câteva kilograme în plus după mesele festive. Dacă te întrebi cum să slăbeşti cât mai repede şi mai sănătos, noi îţi oferim o serie de variante care implică tehnologia.

Smartphone-ul a devenit un partener de nădejde în viaţa de zi cu zi. E cel mai bun companion la drum lung, arătându-ne direcţia potrivită, şi cel mai bun ajutor de bucătar în bucătărie. Smartphone-ul poate fi, de asemenea, şi antrenorul nostru personal. Cum să slăbeşti cu ajutorul lui? Cu ajutorul unor aplicaţii create special pentru acest lucru.

Am selectat mai jos trei aplicaţii care te ajută să dai jos kilogramele în plus şi să ai un stil de viaţă mai sănătos. Şi dacă acestea nu te mulţumesc, poţi oricând să optezi pentru unul dintre accesoriile inteligente de mai jos, pentru un control mai precis al greutăţii.

<a href="http://playtech.ro/2015/cum-sa-slabesti-cu-ajutorul-tehnologiei-aplicatii-si-gadgeturi-care-te-scapa-de-kilogramele-plus/" target="_blank" rel="nofollow">Află de la Playtech totul despre cum slăbeşti după sărbători</a>

TehnologiePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite