S-a deschis Teslounge Bucharest, primul showroom independent pentru maşini Tesla din România

0
0
Teslounge Bucharest

La showroom-ul Teslounge Bucharest se va găsi din luna martie a acestui an şi modelul Y, disponibil în premieră în România.

Începând cu luna februarie, clienţii din România pot descoperi cele mai populare maşini electrice din lume la showroom-ul Teslounge din Bucureşti, situat pe strada Şoseaua Fabrica de Glucoză nr. 6-8, sector 2. Acesta va fi deschis pentru public din data de 22 februarie.

Teslounge Bucharest aduce pe piaţa din România opţiunea de a oferi celor interesaţi de achiziţia modelelor Tesla servicii complete de finanţare. Compania oferă suport financiar şi de leasing, iar investiţia este realizată cu aportul exclusiv al Teslounge Rent & Lease.

Pentru 2021, Teslounge Bucharest estimează că va finanţa achiziţia a cel puţin 300 de autovehicule marca Tesla în România. În sprijinul celor interesaţi şi în contextul acordării subvenţiei oferite de statul român pentru achiziţia autovehiculelor electrice, Teslounge Rent & Lease este validată în cadrul programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, RABLA PLUS.

În cazul automobilelor electrice, în 2020 au fost înmatriculate peste 2.800 de unităţi în România. Dintre acestea, peste 50 de autovehicule au fost marca Tesla. Un factor important în creşterea adopţiei este ecotichetul oferit de statul român, în cuantum de 45.000 lei, sumă record în Europa, care se poate cumula cu prima de casare şi bonusurile aferente, în valoare de 10.000 lei. Astfel, clienţii pot beneficia de o subvenţie totală de 55.000 lei.

Teslounge Bucharest

Prin prezenţa în Bucureşti, Teslounge le este alături clienţilor în toate etapele procesului de achiziţie, pornind de la informaţii despre dotări până la suportul pentru programul RABLA şi operaţiunile de service. Singurul service autorizat Tesla din Uniunea Europeană este în Viena, iar clienţii sunt ajutaţi să trimită maşina în Austria, dacă e necesar.

În ceea ce priveşte planurile Tesla pentru România, compania a anunţat că va instala superchargere în patru oraşe: Bucureşti, Piteşti, Timişoara şi Sibiu. În prezent, Model 3 este primul automobil electric care a depăşit borna de 100.000 unităţi produse într-un an. Considerând popularitatea de care deja se bucură acest automobil în rândul clienţilor din România, posibilitatea plasării comenzilor pentru noile modele S şi X şi demararea producţiei de Model Y în Germania începând cu jumătatea acestui an, Teslounge se aşteaptă la o cerere în continuă creştere în 2021.

Teslounge Bucharest

Publicul român are astfel posibilitatea să descopere îndeaproape modelele Tesla prin test-drive, dar şi acces la servicii financiare, suport logistic şi asistenţă în procesul de achiziţie.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite