POCO M5s este disponibil în România

0
0

POCO anunță disponibilitatea POCO M5s în rețeaua partenerilor oficiali din România, smartphone care aduce experiențe de divertisment echilibrate pe toate planurile, atât din punct de vedere al camerelor, cât și al sunetului, ecranului și bateriei.

image

POCO M5s se remarcă prin setuul de camere, ecranul AMOLED DotDisplay de 6.43 inci, procesorul MediaTek Helio G95 și bateria de 5.000mAh.

POCO M5s are un sistemul de camere quad care înregistrează 4K la 30 de frame-uri pe secundă și poate fi folosit inclusiv pentru a filma activități sportive. Modulul dorsal e format dintr-o cameră principală de 64MP, o cameră cu unghi ultrawide de 8MP și doi senzori de 2MP pentru profunzime și macro. Camera frontală are 13MP și este potrivită pentru selfie-uri și apeluri video.

Smartphone-ul POCO M5s are și o mulțime de moduri inteligente pentru a-i ajuta pe utilizatori. Fotografiile de noapte sunt îmbunătățite, potretele au efect de bokeh, iar cu ajutorul AI-ului se pot produce filmări time-lapse sau în slow-motion.

image

POCO M5s are un ecran Full HD+ AMOLED DotDisplay de 6.43 inci, calibrat pentru a urmări competițiile, serialele sau videoclipurile preferate. Completat de difuzoarele duale, a fost conceput pentru a oferi experiențe audio-vizuale imersive. POCO M5s aduce și alte specificații pentru un plus de confort, precum DC Dimming și senzorul ambiental de lumină la 360° care ajustează luminozitatea ecranului în funcție de scenariul de utilizare.

Echipat cu chipset-ul MediaTek Helio G95, POCO M5s este puternic și la capitolul procesare. Baterie de 5.000mAh asigură 12 ore de divertisment fără întreruperi sau o zi și jumătate de convorbiri telefonice. În modul standby poate rezista chiar și o lună.

Prețuri și disponibilitate

POCO M5s va fi disponibil în varianta de stocare 4GB+128GB, în variantele de culoare negru și albastru, online în rețeaua partenerilor autorizați din România. Prețul recomandat de vânzare este de 999 lei.

Mai multe - Tehnologie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite