Omul care a schimbat faţa profilului de Facebook părăseşte compania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timeline a fost o funcţie detestată de mulţi utilizatori când a fost introdusă. FOTO Adevărul
Timeline a fost o funcţie detestată de mulţi utilizatori când a fost introdusă. FOTO Adevărul

Una dintre cele mai detestate funcţii pe care Facebook le-a oferit este legată de numele lui Nicholas Felton. Designerul părăseşte acum compania în perioada în care Facebook Home, o nouă aplicaţie a reţelei sociale, este lansată pe piaţă, scrie The Verge.

Nicholas Felton este omul de bază al funcţiei Timeline pe care Faceboook a introdus-o în 2011. El s-a remarcat mai ales prin câteva infografice pe care le-a realizat despre viaţa sa, cum ar fi subiectele discutate cu prietenii, cărora „The New York Times“ le-a dedicat un articol în 2010.

Felton a început munca la Timeline în aprilie 2011, iar acum părăseşte compania din California în timp ce aceasta a demarat programul Facebook Home. Felton se va retrage în New York, oraşul de unde a plecat pentru a se alătura giganticului albastru.

image

Rapoartele sale anuale, publicate sub numele: Personal Annual Reports sunt presupuse a fi la baza a tot ceea ce reprezintă Facebook Timeline în prezent, motiv pentru care a fost recrutat de companie. „Sunt extrem de mândru de proiectele mele la care am lucrat, mulţumit de echipele care le-au construit şi sunt încrezător în produsele care vor urma“, a spus Felton pe Facebook.

Chris Cox, vicepeşedinte Facebook pentru produse, a spus că Felton a părut omul potrivit pentru Facebook în 2011, mai ales după ce i-a văzut munca. „Am avut o singură reacţie: trebuie să-l angajăm“.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul.

Află mai multe despre Facebook Home:

REVIEW Facebook Home - Îl primeşti pe Facebook în „casa“ ta? L-am primit, iar acum mă lepăd de „telefonul Facebook“

Cum să instalezi Facebook Home pe orice smartphone cu Android

Facebook Messenger pentru Android primeşte poate cea mai nedorită componentă din Facebook Home

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite