Cele mai tari 20 smartphone-uri din lume. Lista preţurilor cu care pot fi cumpărate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telefoanele inteligente au evoluat atât de mult încât ne oferă senzori de amprentă, rezistenţă la apă şi la praf şi o multitudine de aplicaţii care ne fac viaţa mai uşoară. „Adevărul” vă prezintă top 20 al cele mai bune smartphone-uri de pe piaţă, la ora actuală, dar şi preţurile cu care pot fi achiziţionate.

image

1. iPhone 7 Plus 

În acest moment, potrivit businessinsider.com, iPhone 7 Plus este cel mai bun smartphone pe care îl poţi cumpăra. Specialiştii au ţinut cont atât de aplicaţiile instalate pe acest dispozitiv, de puterea de procesare, dar şi de faptul este rezistent la apă şi are dual-camera.

Camera foto-video dual-lentile este elementul cheie care plasează mai marele pentru iPhone 7 Plus în faţa lui iPhone 7. 

Preţ $769

image

2. iPhone 7

Fără îndoială, cele 7 iPhone aduce cele mai bune aplicaţii şi o putere de procesare. Se bucură de un prijin real al celor de la Apple, care oferă rapid cele mai recente actualizări de software. De asemenea, funcţionează uimitor de bine cu alte produse Apple, la fel ca noile AirPods căşti fără fir. Hardware-ul aprimit, de asemenea, câteva îmbunătăţiri faţă deiPhone 6s, cum ar fi rezistenţa la apă, un aparat de fotografiat care lucrează mai bine în lumină scăzută şi un procesor mai puternic decât predecesorul său.

Preţ: $ 650

image

3. Samsung Galaxy S7

La mică distanţă se plasează celeburl Galaxy S7 care suportă cea mai buna camera care le-am văzut pe un smartphone şi chiar bate iPhone-ul 6s Plus la acest capitol. Este, de asemenea, foarte puternic şi dispune de unele caracteristici deosebite, cum ar fi rezistenţa la apă şi un slot pentru card microSD de stocare extinsă.

Preţ: $554

image

4. Samsung Galaxy S7 Edge

Este mi scump, dar cu o clasă mai jos decât predecesorul său. Are un ecran mai mare de 5,5 inch şi baterie mai mare decât Galaxy S7, păstrând în acelaşi timp, aceleaşi caracteristici (rezistenţă la apă, un slot pentru card microSD de stocare extinsă şi Samsung Pay).

Preţ: $ 617

image

5. iPhone 6S

IPhone 6s este, de asemenea, un telefon bun, care a adus în vistieria Apple multe miliarde de euro. Este util pentru a previzualiza diferite tipuri de conţinut, gen fotografii sau emailuri, fără ca acestea să fie afişate pe întregul ecran.  Pe lângă suportul pentru Apple Pay şi asistentul virtual Siri care a devenit mult mai proactiv odată cu lansarea iOS 9, marea schimbare introdusă în iPhone 6S este sistemul de interacţiune 3D Touch.

Preţ: $ 549

image

6. iPhone 6S Plus

Acum, că 7 Plus iPhone este lansat, iPhone-ul 6s Plus a fost redus cu mai bine de 100 $, iar asta este o mare afacere.  Bineînţeles, nu are toate caracteristicile lui iPhone 7 Plus, cum ar fi rezistenţa la apă sau că camera de fantezie dual-lentile, dar iPhone 6s Plus nu este deloc un nepriceput.

Preţ: $ 649

image

7. iPhone SE

Apple a fpcut valuri şi cu al spu IPhone SE, cu ecran său de 4-inch. Este cel mai tare smartphone de dimensiuni reduse. Cu el aveţi parte de cele mai bune aplicaţii, procesor bun, suport şi aceeaşi performanţă ca şi 6s iPhone pentru nu foarte mulţi bani.

 Preţ: $ 399

image

8. Nexus 6P

Nexus 6P este o versiune puţin mai mare a Nexus 5X. Este făcută de Huawei, o companie de smartphone-uri din China, care are o reputaţie excelentă pentru producţia de hardware. La fel ca şi 5X, veţi obţine actualizări în timp util direct de la Google, de îndată ce acestea sunt disponibile. Pe spatele telefonului se află şi cititorul de amprente, Nexus fingerprint cu funcţionalitate extinsă şi viteză mare de reacţie.

Preţ: $ 499

image

9. Nexus 5X

Nexus 5X este unul dintre cei mai buni „promoteri” ai Google şi este una dintre cele mai bune telefoane pe le puteţi cumpăra astăzi. Singurii rivali adevăraţi pe care îi are sunt fratele său mai mare, Nexus 6P şi iPhone. Dacă nu doriţi un iPhone şi doriţi să testaţi cele mai bune telefoane cu Android, atunci Nexus 5X nu va dezamăgi.

Preţ: $ 349

image

10. OnePlus 3

Este unul dintre cele mai bune smartphone-uri cu Android pe care le poate cumpăra în momentul de faţă. Are o carcasă din metal, se simte bine la atingere şi rulează orice aplicaţie excelent. Are, de asemenea, o camera care poate rivaliza Galaxy S7, care este considerat cel mai bun aparat foto smartphone făcut până acum.

Preţ: 400 $

Următoarele 10 locuri sunt ocupate, în ordine, de Moto Z (625 $), HTC 10 (600 $), LG G5 (650 $), ZTE Axon 7 (400 $), Samsung Galaxy Note 5 (507 $), Moto G4 (250 $), BlackBerry Priv (483 $), Microsoft Lumia 950 (420 $), BlackBerry Classic (290 $) şi BlackBerry Passport (450 $).

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite