HUAWEI lansează pe piața locală Matepad Pro 13.2” și HUAWEI MateBook D 16 2024

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HUAWEI a lansat pe piața din România HUAWEI MatePad Pro 13.2”, cea mai nouă tabletă din seria MatePad, și laptopul performant HUAWEI MateBook D 16 2024. Cele două dispozitive se regăsesc de astăzi în oferta magazinului online HUAWEI.

image

HUAWEI MatePad Pro 13.2” are un ecran flexibil OLED, este subțire, ușoară și susține productivitatea. Tableta poate fi folosită atât pentru divertisment, cât și pentru activitățile de la birou, datorită HUAWEI Smart Magnetic Keyboard și HUAWEI M-Pencil (a 3-a generație) cu NearLink. De asemenea, tableta e dotată cu HUAWEI Sound, cea mai nouă tehnologie stereo, cu algoritmi de îmbunătățire SmartBass și de reducere a zgomotului.  

HUAWEI MateBook D 16 2024 este un laptop ușor și puternic, cu ecran de 16 inchi, dotat cu procesorul 13th Gen Intel Core i9, tehnologie Dual Shark Fin Fan și baterii de până la 70 Wh. Adaptat la sarcinile de birou sau de studiu, HUAWEI MateBook D 16 2024 este companionul potrivit, compact și portabil, care nu face compromisuri în privința performanțelor.    

HUAWEI MateBook D 16 2024: laptop performant cu display generos de 16 inchi

Noul HUAWEI MateBook D 16 2024 este realizat pentru a le oferi utilizatorilor libertatea de a crea, învăța și a lucra, fără compromisuri. Design-ul său asigură confort și experiențe optimizate, find disponibil în România în varianta de culoare Space Gray. HUAWEI MateBook D 16 2024 cântărește mai puțin de 1.68 kg și are o grosime de sub 17 mm, marginile înguste asigurând un raport ecran-corp de până la 90%. Noua balama la 180 de grade îi oferă laptopului flexibilitatea de a se deschide complet.   

Performanțele sunt asigurate de procesorul 13th Gen Intel Core i9, eficient în activități intense de multitasking, precum programarea, editarea foto sau video. Modurile Performance și Super Turbo pot fi activate pentru un boost de putere. În plus, pentru optimizarea eficienței, HUAWEI MateBook D 16 2024 este dotat și cu tehnologia Dual Shark Fin Fan, care reglează disiparea căldurii, în timpul sarcinilor solicitante.

HUAWEI MateBook D 16 2024 vine cu îmbunătățiri și la nivel de baterie, capacitatea acesteia fiind acum de până la 70 Wh1 – precedentele modele având o capacitate maximă de 60 Wh.

Laptopul asigură și performanțe wireless impresionante. Este primul notebook din lume care a primit Certificarea SGS 5-Star pentru Capacitatea de Semnal Wi-Fi, rezultatele din testele de viteză uplink/downlik fiind excelente. În plus, tehnologia HUAWEI Metaline poate stabili conexiuni pe distanțe mari, de până la 270 de metri.

La fel ca și alte noi produse din portofoliul companiei, HUAWEI MateBook D 16 2024 vine cu funcții inteligente, precum Super Device, o modalitate rapidă de a conecta laptopul la alte dispozitive. Utilizatorii pot iniția o conexiune prin simpla deplasare a pictogramelor. Cu Super Device, smartphone-ul HUAWEI poate fi transformat într-un sistem de stocare extern, tableta HUAWEI poate deveni un monitor secundar, iar experiențele audio pot fi extinse prin conectarea laptopului la un speaker sau o pereche de căști HUAWEI.

Pentru cei care lucrează remote au fost introduse instrumente inteligente de videoconferiță, cum ar fi fundalul AI, FollowCam și Sight Correction. Funcțiile AI Sound și AI Camera adaugă caracteristici de protecție a confidențialității și anulare a zgomotului și au rolul de a oferi întâlniri online fără elemente care să distragă atenția participanților. De asemenea, funcția AI-powered Personal Voice Enhancement îi va ajuta pe utilizatori să amplifice vocea celui care vorbește, reducând zgomotele de pe fundal.

Prețurile și oferta de lansare din România

În perioada 8 ianuarie – 18 februarie, doar pe HUAWEI Store România, tableta HUAWEI MatePad Pro 13.2” Golden Black are un preț de 4.999 lei, iar cei care o vor achiziționa vor primi un pachet care include o husă de protecție, tastatura HUAWEI Smart Magnetic Keyboard și HUAWEI M-Pencil (a 3-a generație).

În afara perioadei promoționale, tastatura HUAWEI Smart Magnetic Keyboard are un preț de 999 lei, iar HUAWEI M-Pencil de 499 lei.  

În perioada 8 ianuarie – 18 februarie, doar pe HUAWEI Store România, laptopul HUAWEI MateBook D 16 2024, în varianta cu procesor 13th Gen Intel Core i9, 16GB + 1TB, Space Gray are un preț de 6.999 lei. Pachetul promoțional include și o pereche de căști wireless.

În plus, cei care își vor achiziționa tableta sau laptopul între 8-21 ianuarie vor beneficia de o reducere suplimentară de 250 de lei. Toate detaliile sunt disponibile pe magazinul online HUAWEI.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite