Articol publicitar

Cadouri Fashion Forward - descoperă ofertele de Crăciun din HUAWEI Store

0
0
Publicat:

A mai rămas puțin timp până la Crăciun, iar dacă nu te-ai hotărât ce cadou să alegi, îți venim în ajutor cu câteva idei. În HUAWEI Store a început campania „Sărbătorește cu tehnologie”, iar până pe 3 ianuarie ai destul timp să alegi un gadget la promoție pentru tine sau cei dragi, numai bun de pus sub brad sau de oferit de Anul Nou. Și pentru că tehnologia face parte deja din viața tuturor, diferența stă în designul produselor. Noua direcție HUAWEI, Fashion Forward, a marcat introducerea unor inovații, atât în la nivel de specificații, cât și în materie de look.

Christmas Offer Huawei jpg

HUAWEI WATCH GT 4 - ediție specială de Crăciun

HUAWEI WATCH GT 4 a impresionat încă din momentul lansării prin estetica sa deosebită, dar și prin funcțiile avansate pentru monitorizarea sănătății și activităților sportive. Marea surpriză pregătită pentru sărbătorile de iarnă este lansarea unei ediții speciale de Crăciun, disponibilă în România doar pe HUAWEI Store. Mai exact, acest ceas inteligent are câte două curele speciale incluse în pachet: Brown cu extra curea Lava Red  - pentru el și Light Gold cu extra curea Rose Pink Fluoroelastomer - pentru ea. În plus, pachetul promoțional de Crăciun include, pe lângă ceas, și o pereche de căști HUAWEI FreeBuds SE 2.  

Pe lângă design-ul fashion, HUAWEI WATCH GT 4 aduce și o tehnologie revoluționară. Prin TruSeenTM 5.5+, utilizatorii își pot monitoriza cu acuratețe ritmul cardiac sau calitatea somnului și chiar gestiona mai bine nivelul de stres, probleme care îi preocupă pe români, conform celui mai recent studiu de sănătate. Pasionații de sport își pot monitoriza consumul și necesarul de calorii din timpul antrenamentelor prin noua aplicație Stay Fit.

Alte oferte speciale și discount-uri de neratat pentru gama wearable, disponibile în HUAWEI Store:

-500 lei reducere pentru HUAWEI WATCH Ultimate (nu include Ultimate Design), HUAWEI WATCH 4 Series

-15% extra reducere pentru HUAWEI WATCH GT 3 Pro, HUAWEI WATCH GT 3, HUAWEI WATCH D, HUAWEI WATCH Buds, HUAWEI WATCH FIT SE, HUAWEI WATCH FIT 2, HUAWEI Band 8.

Fii mai eficient în noul an

HUAWEI MatePad 11.5 reprezintă un cadou ideal pentru cei care își doresc un plus de eficiență în activitățile zilnice, fie de la birou sau din timpul liber. Această tabletă cu design uni-body, subțire de doar 6.85 mm, ecran generos de 11.5 inci și sistem de operare de ultimă generație asigură o productivitate ridicată și funcții de divertisment variate. În perioada sărbătorilor, HUAWEI MatePad 11.5 are 15% extra-reducere în HUAWEI Store. Tabletele HUAWEI MatePad 11 2023 și HUAWEI MatePad SE 10.4 beneficiază de același discount de neratat.

Pentru cei care își petrec mult timp în ședințe online sau la telefon, noile căști wireless HUAWEI FreeBuds Pro 3 aduc în prim-plan tehnologia Pure Voice 2.0, care asigură o claritate îmbunătățită, chiar și în birouri sau zone aglomerate. Iar pentru cei care își doresc să facă mai multe lucruri în același timp ecranul pliabil al telefonului HUAWEI Mate X3 vine cu funcția Split-Screen, care le permite să-și ia notițe în timpul apelurilor video. HUAWEI Mate X3 are o reducere de 2000 de lei în magazinul oficial online.

Un plus de creativitate pentru 2024

Produsele HUAWEI sunt realizate și pentru a încuraja creativitatea, iar noul smartphone HUAWEI P60 Pro asigură o experiență holistică la nivel de fotografie, datorită camerei telefoto cu ultra-iluminare. Acest flagship pune orice poveste în lumină și duce experiențele fotografice la noi niveluri, imaginile fiind mai vibrante ca oricând, indiferent de scenariu. O altă veste excelentă este că HUAWEI P60 Pro beneficiază de o reducere de 500 de lei în perioada sărbătorilor de iarnă.

Alte reduceri disponibile în HUAWEI Store România:

-1500 lei reducere pentru smartphone-ul HUAWEI Mate 50 Pro

-15% extra reducere la telefoanele HUAWEI nova 10 Pro, HUAWEI nova 11i

-15% extra reducere la căștile: HUAWEI FreeBuds 5i, HUAWEI FreeBuds 5, HUAWEI FreeBuds SE 2, HUAWEI FreeBuds Pro 2

-15% extra reducere la laptopuri și routere: HUAWEI MateBook D 15, HUAWEI MateBook D 14, HUAWEI WiFi AX3 Pro, HUAWEI WiFi AX3, HUAWEI WiFi AX2 NEW

-300 lei reducere pentru HUAWEI MatePad SE

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite