FOTO Alicia Keys e imaginea BlackBerry, dar pe Twitter publică de pe iPhone

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Şi ce?“, pare să spună Alicia Keys despre acest incident. FOTO JustJared
„Şi ce?“, pare să spună Alicia Keys despre acest incident. FOTO JustJared

Când BlackBerry (fostă RIM) şi-a prezentat noile produse, a anunţat că Alicia Keys este recrutată drept director general de creativitate. Asta presupune că ea devine imagine a companiei, iar acest lucru s-a văzut nu în cel mai bun mod pe Twitter, când a scris un mesaj de pe iPhone. Un moment similar a avut şi Oprah Winfrey.

La finalul lunii ianuarie, Alicia Keys le-a spus celor de la „The New York Times“ că este dedicată platformei BlackBerry 10 şi renunţă la iPhone. Însă cu doar trei zile înaintea acelei declaraţii apărea că a scris pe Twitter de pe iPhone şi a realizat câteva poze cu Instagram, aplicaţie încă indisponibilă pe BlackBerry 10. Acum, a recidivat, scrie „The Verge“.

Ea a publicat mesajul „Started from the bottom now were here!“ şi acesta apărea pe reţeaua socială ca venind de pe un iPhone. Între timp a fost şters şi vedeta a menţionat că i-a fost spart contul. 

image

Pare, totuşi, că a recăpătat controlul asupra contului destul de repede, venind cu dezminţirea că ar fi mesajul ei. Că minte sau nu, nu este cert, dar nu ar fi prima vedetă care devine imaginea publică a unui produs sau a unei companii şi gafează pe reţelele sociale. 

În noiembrie 2012, Oprah se lăuda pe Twitter că a cumpărat 12 copii de Surface pe care le va dărui de Crăciun. Numai că a cumpărat atât de multe produse Microsoft, încât a uitat să şi folosească unul, recurgând la un iPad pentru a-şi împărtăşi gândurile pe Twitter. Într-adevăr, nici BlackBerry, nici Windows RT nu au aplicaţii de Twitter (sau Facebook) la nivelul celor de iOS sau Android, dar tot nu este o scuză.

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite