CES 2016: HTC a lansat “trusa” celor cu adevărat pasionaţi de fitness

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O trusă numai bună să vezi cât de bună ţi-e sănătatea.
O trusă numai bună să vezi cât de bună ţi-e sănătatea.

HTC şi Under Armour au lansat UA HealthBox la CES 2016, acesta fiind un sistem de fitness conectat care măsoară, monitorizează şi gestionează cele mai importante aspecte ale sănătăţii şi activităţii fizice.

UA HealthBox include UA Band, UA Heart Rate şi UA Scale, care se conectează perfect pentru a oferi informaţii ce le permit utilizatorilor să-şi îmbunătăţească sănătatea şi activităţile de fitness. Desigur, este destinat atât atleţilor de performanţă, cât şi utilizatorilor obişnuiţi. Trusa aceasta este compusă din următoarele produse (preţurile sunt la final).

UA Band este o brăţară proiectată pentru a fi purtată pe tot parcursul zilei, în fiecare zi. Aceasta monitorizează activitatea zilnică, exerciţiile fizice şi somnul. Monitorizarea activităţilor din timpul zilei permite stabilirea unui obiectiv zilnic şi urmărirea progresului pe brăţară. UA Band are un înveliş exterior realizat dintr-o singură bucată, cu un display plasat cu discreţie sub un strat exterior de cauciuc, permiţând tehnologiei să se facă nevăzută atunci când nu este folosită. Destinată atleţilor, brăţara oferă un mod avansat pentru exerciţii fizice, cu un display care rămâne pornit în timpul exerciţiilor, şi cu un LED care indică zona frecvenţei cardiace atunci când este folosită împreună cu UA Heart Rate. UA Band vine în culoarea neagră, cu o textură roşie în interior ce permite absorbţia umezelii.

UA Heart Rate este un sistem compact de monitorizare a frecvenţei cardiace, cu o tehnologie inovatoare de prindere rapidă pentru  o prezenţă discretă în timpul exerciţiilor. UA Scale este un cântar cu conectivitate WiFi. Acesta utilizează un strat de sticlă acoperit cu vopsea specială care facilitează analizarea greutăţii şi a procentajelor de grăsime corporală. Display-ul LED din spatele sticlei permite tehnologiei să devină invizibilă atunci când nu este folosită. Cântarul poate monitoriza până la opt utilizatori şi se sincronizează cu aplicaţia UA Record pentru ca utilizatorii să-şi observe tendinţele în ceea ce priveşte greutatea corporală, ca parte a panoului general de comandă. UA Scale vine în culoarea neagră, cu o textură roşie pe partea interioară.

Acest kit va fi disponibil în SUA din 22 ianuarie, cu precomenzile începând pe 5 ianuarie. UA HealthBox (incluzând UA Band, UA Heart Rate, UA Scale) va costa 380 dolari. Sunt disponibile şi brăţări suplimentare UA Band la preţul de 180 dolari, online şi în magazine. UA Scale este disponibil la preţul de 180 dolari, în variantele alb sau negru, iar UA Heart Rate este disponibil la preţul de 80 dolari, numai pe HTC.com şi UA.com. UA HealthBox urmează să fie introdus la nivel global pe parcursul anului 2016.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite