Articol publicitar

Adevărul este că toți merităm tot ce e mai bun. Iar Vodafone chiar îți oferă acel ceva în plus: mai mult și mai bine decât alții!

Publicat:

Adevărul e unul singur: meriți ce-i mai bun. În secolul vitezei, în care toata lumea este mereu conectată, Vodafone este un reper în materie de calitate și încredere. De peste 25 de ani, le oferă clienților cea mai bună experiență susținută de inovație și tehnologie. La care se adaugă extra-beneficii,  oferte, experiențe și numeroasele surprize. Zi de zi. Ai putea spune că oferte găsești și la alții, dar standardul Vodafone e diferit: credem în raportul calitate-preț la care se adaugă respect și servicii care aduc valoare adăugată în viața ta.

image

Acel ceva care chiar face diferența

Utilizatorii vor să se simtă apreciați, ascultați și să știe că pot conta mereu pe operatorul lor, indiferent de locul în care se află, indiferent de zi sau oră. Rețeaua pe care te poți baza înseamnă mai mult decât semnal stabil și viteză. Operatorul tău de telecomunicații ar trebui să se muleze pe nevoile tale. Și Vodafone chiar se adaptează la cerințele clienților. Ai zi de zi cele mai bune oferte, de la reduceri la telefoane în momentul reînnoirii unui abonament, cashback pentru cartela pre-paid sau gadgeturi și telefoane, în rate, fără abonament. Tu ne spui care e nevoia, noi ne asigurăm să îți găsim acel produs și serviciu care să facă diferența și să bifeze nevoile tale și ale familiei tale.

Vodafone a adus în România conceptul EasyTech în care gadgeturile fac treabă, iar clienții noștri au mai mult timp pentru ce este important în viața lor: familie, hobby-uri și timp de calitate. În rate egale, fără dobândă, cu plata pe factură, poți alege oricâte gadgeturi îți dorește. E suficient să vizitezi un magazine Vodafone sau să incerci experiența www.vodafone.ro/meriti.

image

Mereu cele mai bune servicii

Vodafone transformă modul în care trăim și lucrăm prin inovație, tehnologie, conexiuni, platforme, produse și servicii. Liderul în inovație a fost desemnat ca fiind operatorul cu cea mai bună rețea mobilă din România pentru al doilea an consecutiv, demonstrând angajamentul de a conecta societatea pentru un viitor mai bun. Mai mult, echipele de TechXperți din locațiile Vodafone sunt mereu pregătiți să ofere consultață și asistență personalizată cu privire la cele mai noi gadgeturi și tehnologii. Angajamentul Vodafone merge mai departe de tehnologie, fiind o companie orientată către client, care pune accent pe feedback și răspunde activ nevoilor identificate.

SURPRIZE, Surprize!

Pentru că nicio zi nu seamănă cu cealalta, Vodafone e dinamic. Iar premiile sunt la locul lor în aplicația My Vodafone, de la telefoane și gadgeturi, super reduceri la servicii sau la branduri partenere, la invitații și bilete cu reducere la cele mai tari evenimente.. Trebuie doar să învărți roata din Vodafone Happy.  

La Vodafone clienții nu sunt simpli clienți, ci sunt parte a unei rețele în care societatea digitală conectată este pe primul loc.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite