Miliardarul care locuiește de 65 de ani într-o casă modestă: „M-aș muta dacă aș crede că voi fi mai fericit în altă parte“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miliardarul Warren Buffett, în vârstă acum de 92 de ani, locuiește în aceeași casă modestă de 65 de ani, situată în Nebraska.

Locuința directorul general al Berkshire Hathaway, situată într-un cartier liniștit din Nebraska, a cumpărat-o în 1958 cu 31.500 de dolari. Locuința are 610 metri pătrați, are cinci dormitoare și două băi.

Jurnaliștii de la BBC l-au chestionat pe miliardar cu privire la casa lui, care pare modestă în raport cu averea pe care o are, peste 103 miliarde de dolari. El a răspuns: „Sunt fericit acolo. M-aș muta dacă aș crede că voi fi mai fericit în altă parte”.

Miliardarul Warren Buffet locuiește în aceeași casă de 65 de ani FOTO Profimedia
Miliardarul Warren Buffet locuiește în aceeași casă de 65 de ani FOTO Profimedia

În ciuda faptului că are o avere de aproximativ 106 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg's Billionaires Index, Warren Buffett nu este un mare cheltuitor.

Recent și-a schimbat telefonul cu clapetă de 20 de dolari cu un iPhone 11 în 2020, chiar dacă Apple este a treia cea mai mare afacere a Berkshire Hathaway, după asigurări și căi ferate.

În prezent, averea lui este estimată la aproape 106 miliarde de dolari.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite