Influenceriță, în lacrimi după o vacanță în Thailanda. „Aș vrea să fi știut asta înainte să merg” VIDEO

0
Publicat:

Rory Eliza a postat un film în care apare plângând în timp ce vorbește despre o experiență trăită în timpul vacanței petrecute în Thailanda. Tânăra (21 de ani) este urmărită de 6,9 milioane de oameni pe platforma de socializare.

Rory Aliza a apărut în lacrimi - captură video
Rory Aliza a apărut în lacrimi - captură video

Rory Eliza a postat pe Tiktok un clip în care recunoaște că a vrut să țină în brațe o maimuță în timpul vacanței din Phuket, relatează news.com.au.

Eliza a spus că un ghid a refuzat-o, în schimb, altul i-a pus la dispoziție o astfel de experiență pentru care a plătit o taxă de intrare la un show cu maimuțe. Doar că, experiența nu s-a dovedit a fi ceea ce a visat.

Nu plătiți pentru asta, nu susțineți. Aș vrea să fi știut înainte să merg acolo pentru că am plătit bani să susțin această cruzime. Am ținut acel pui de maimuță și era complet îngrozit. De fiecare dată când tipul acela venea să îl ia de la mie, puiul țipa și sâsâia. De fiecare dată când trăgea de lanțul cu care el era legat la gât, puiul mă strângea și mai tare”, a povestit influencerița în lacrimi.

Multe persoane i-au mulțumit Elizei pentru postarea de avertisment, dar au fost și oameni care au criticat-o pentru că nu s-a documentat în prealabil.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite