FOTO VIDEO A renunţat la o slujbă stabilă pentru a deveni zombi cu normă întreagă

0
0
Bărbatul a făcut 5 ani de voluntariat înainte de a fi angajat. FOTO Mirror UK
Bărbatul a făcut 5 ani de voluntariat înainte de a fi angajat. FOTO Mirror UK

Alex Noble, un bărbat în vârstă de 26 de ani din Ţara Galilor, cu o slujbă stabilă în domeniul finanţelor, şi-a dat demisia pentru a deveni zombi cu normă întreagă.

Bărbatul şi-a părăsit locul de muncă şi a făcut cinci ani de voluntariat ca figuraţie în filme, emisiuni sau jocuri cu zombi, înainte să-i fie oferită poziţia de antrenor în cadrul companiei Slingshot, căreia îi aparţine jocul de urmărire „2.8 Hours Later” (n.r. 2,8 Ore mai Târziu). Jocul constă într-o misiune îngreunată de grupuri mari de zombi, iar firul narativ al scenariului se bazează pe moartea omenirii din cauza unei infecţii zombi. Grupul de jucători va trebui să salveze singurii copii neinfectaţi de pe pământ de hoardele de strigoi. 

Noble se ocupă cu antrenarea voluntarilor care joacă rolul strigoilor, pe care îi învaţă regulile jocului, o coregrafie şi despre măsurile de siguranţă de care trebuie să ţină seamă.

image

„Întotdeuna trebuie să identific masculii alfa, pentru că pot deveni foarte competitivi. Cei mai bun zombi nu sunt cei mai rapizi, sunt cei care fac personajul mai real”, a declarat Noble, potrivit „Mirror UK”.

image

La fiecare eveniment participă 60 de voluntari, 12 actori, 12 manageri de scenă, cinci machiori, o echipă de producţie format din zece membri, agenţi de pază şi personal care să se ocupe de servirea marii echipe la petrecerea „post-apocalipsă”. 

foto

Turul „2.8 Hours Later” care atrage peste 600 de persoane pe seară şi în jur de 2.000 de pasionaţi în fiecare oraş în care se ţine, va avea loc în Cardiff  în luna martie şi se va desfăşura apoi în Birmingham, Manchester, Glasgow, Liverpool, Leeds, Sheffield şi Bristol.

Citeşte şi:

Cum să faci bani de pe urma isteriei zombi

VIDEO TIFF 2014: Trei secţiuni cu poveşti cu zombies, canibali şi exorcişti

Stil de viață


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri