Opt lucruri pe care nu le ştiai până săptămâna trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru a scăpa de melcii din grădină este necesar ca aceştia să fie îndepărtaţi la mai mult de 20 de metri de locurile în care nu îi vreţi. FOTO. Adevărul
Pentru a scăpa de melcii din grădină este necesar ca aceştia să fie îndepărtaţi la mai mult de 20 de metri de locurile în care nu îi vreţi. FOTO. Adevărul

Lista celor mai interesante lucruri pe care nu le ştiam până de curând este adusă în atenţia publicului, şi în această săptămână, de marea companie de televiziune britanică, BBC.

BBC a reunit şi în aceasta săptămână ştiri considerate drept lucruri cu adevărat noi, informaţii neprezentate până acum în ziare sau studii expuse în premieră de publicaţiile ştiinţifice.

1.Pentagonul are un plan pentru combaterea unei posibile apocalipse zombie.

2.O traducere riguroasă a Boko Haram ar însemna „falsurile sunt interzise”, însă traducerea înaintată de autorităţile nigeriene este „educaţia din Vest este un păcat”.

3.Melodia „Going Home” a lui Kenny G este pusă în China, în spaţiile publice, în momentul în care este dorită plecarea oamenilor spre casele lor.   

4.„Ochelarii de bere” există. Acest concept reprezintă „viziunea” pozitivă a lucrurilor din jur pe care o au persoanele care consumă băuturi alcoolice.

5.Amintirilor şoarecilor puşi să alerge mult timp pot fi şterse mult mai uşor decât ale celor care nu depun efort fizic.

6.Boris Johnson ar putea fi prim-ministru al Marii Britanii pentru ca apoi să fie şi preşedinte al Statelor Unite.

7.Travis Kalanick, co-fondator al unei companii de aplicaţii pentru telefoane, a fost cotat drept al şaptelea cel mai bun jucător de Angry Birds din Statele Unite.

8.Melcii nu se mai întorc în grădină dacă sunt aruncaţi la o distanţă de peste 20 metri de unde au fost găsiţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite