Articol publicitar

E momentul să amenajezi curtea sau terasa

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
elis pavaje

Grădina sau curtea reprezintă cartea ta de vizită, fiind primul lucru pe care îl observi din momentul în care intri pe poartă. Cu siguranţă te vei simţi mai bine într-o curte elegantă, cu alei frumoase, cu terase pe care să te poţi relaxa la o cafea sau un cocktail, cu o carte în mână sau la o şuetă.

Tot mai mulţi români se mută la curte, sătui de limitările traiului “în cutii de beton”. Mai ales după izolarea de la începutul pandemiei Covid-19, multă lume a realizat că a avea o casă cu un petec de grădină, cât de mic, este pur şi simplu mână cerească. Iar cei care aveau deja o astfel de oază s-au convins încă o dată cât sunt de norocoşi.

Aleile şi terasele pavate dau eleganţă oricărui spaţiu

Fie că ai o vilă în mijlocul  oraşului, fie că te-ai hotărât să renovezi o casă la ţară, aspectul curţii sau terasei trebuie să beneficieze de o atenţie la fel de mare precum amenajarea interioară. Ordinea şi creativitatea spaţiilor amenajate îţi vor da senzaţia de confort, pentru a te bucura indiferent de anotimp, de timpul petrecut afară.

De asemenea, o alee din pavele montate începând de la poartă, drept sau şerpuit, este o invitaţie să păşeşti în universul grădinii; în plus, aleile creează o senzaţie de curăţenie şi ordine, iar practic vorbind, sunt de mare ajutor atunci când plouă şi nu vrei să calci pe pământul îmbibat cu apă.

elis pavaje

 

Profită de oferta promoţională!

elis pavaje

Indiferent de stilul pe care îl alegi în amenajarea curţii, dacă mergi pe cărări deja bătătorite de designeri sau dacă vrei să "desenezi" după bunul plac, este important să alegi pavele de calitate, produse certificate, care să reziste traficului şi intemperiilor şi să îsi păstreze aspectul mulţi ani.

Transformă-ţi curtea într-un spaţiu ordonat şi elegant, de care să te poţi bucura timp îndelungat. Apelează la profesionişti cu experienţă în domeniul pavajelor şi cere certificatul de garanţie pentru produse şi servicii.

Elis Pavaje este o firmă 100% românească şi oferă clienţilor servicii complete şi produse de calitate, acoperind toate etapele procesului de amenajare: producţie, consultanţă şi proiectare, transport, montaj şi întreţinere.

elis pavaje

La împlinirea a 30 de ani, Elis Pavaje vine cu o ofertă promoţională de neratat: discount 30% pentru cele mai noi modele de pavaj - GALA D2, GALA P3 şi URBANA D2 - în perioada 17-30 iunie. Formele şi mixurile de nuanţe te pot ajuta să amenajezi căi de acces elegante, plăcute ochiului, fie că vorbim despre alei, terase largi, platforme pentru maşini sau de conturarea unor detalii de margine; totul la un preţ imbatabil. Oferta este disponibilă  in showroom-urile companiei din Stoeneşti (PH), Secuienii Noi (Neamţ), Petresti (Alba),  Vîntu de Jos (Alba) sau la partenerii din toată ţara. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite