Ambasadori ai Naţiunilor Unite au lansat un CD dedicat păcii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grupul UNRocks, în studio                                    FOTO: Ionuţ Vacar
Grupul UNRocks, în studio                                    FOTO: Ionuţ Vacar

Grupul UNRocks condus de Simona Miculescu, compus din ambasadori ai Naţiunilor Unite, a lansat un CD dedicat păcii. CD-ul il prezintă pe ambasadorul Danemarcei in postura de talentat chitarist, pe reprezentanţii Coreei de Sud la tobe, dar si pe ambasadorii din Serbia, Tonga şi Thailand.

Un grup de ambasadori ai Natiunilor Unite a luat o pauză de la activitatea intensă a diplomaţiei la nivel înalt pentru a înregistra un CD despre pace. Reuniţi ca grup muzical sub titlul UNRocks, diplomaţii au lansat joi CD-ul Strong UN, Better World. 

coperta UnROCK

CD-ul il prezintă pe ambasadorul Danemarcei in postura de talentat chitarist, pe reprezentanţii Coreei de Sud la tobe, dar si pe ambasadorii din Serbia, Tonga şi Thailanda.

Solista vocala a grupului este Simona Miculescu, directorul biroului Organizaţiei Natiunilor Unite la Belgrad, care este şi co-autoare a versurilor cântecelor prezentate.

CD-ul îşi propune să "aprindă inimile oamenilor cu forţa delicată a muzicii", potrivit declaraţiei Friendship Ambassadors Foundation, producător al CD-ului, a cărui lansare a fost programată astfel încât să coincidă cu aniversarea de 70 de ani a Naţiunilor Unite.

Ambasadorii muzicali au înregistrat şi o versiune a melodiei Rockin' All Over the World.

Grupul a înregistrat anterior un alt album cu reinterpretări ale unor melodii din aceeaşi sferă tematică - pacea.

"În timp ce violenţa aduce şi mai multă violenţă, noi simţim că lumea are nevoie de mai multă iniţiative pentru ca toate conflictele să fie rezolvate pe cale paşnică. Trebuie să investim în politica culturală", se arată în declaraţia interpreţilor, citată de bbc.
CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite