Cele mai bune meserii din lume: vacanţe exotice plătite, bere şi ciocolată la discreţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Relaxarea pe insule exotice, degustarea de ciocolată sau satisfacţia sexuală se numără printre sarcinile de serviciu ale celor mai norocoşi angajaţi din lume

Piaţa forţei de muncă este destul de ofertantă chiar şi în vremuri de criză, dacă ne uităm la joburile de vis scoase la concurs în ultima perioadă. Câţiva angajatori au căutat oameni dispuşi să încerce o viaţă de miliardar şi să mănânce ciocolată sau să bea bere la discreţie.

1. Călător de lux

Fericitul câştigător al unui loc de muncă oferit de o agenţie de turism de lux în luna martie a acestui an se bucură de o călătorie în jurul lumii, timp de un an, iar pe lista destinaţiilor lui se află cele mai exclusiviste staţiuni din lume. Vacanţa călătorului de lux valorează un milion de dolari, iar călătorul de lux se bucură de ea fără să scoată un ban din buzunar. Sarcina lui este foarte simplă: trebuie să evalueze toate locurile pe care le vizitează.

2. „Doctor în ciocolată“

Un post foarte râvnit a fost şi cel de „doctor în ciocolată“ scos la concurs de cercetătorii Universităţii Cambridge în luna august a acestui an. Candidatul selectat trebuie să găsească modalităţi prin care ciocolata, care are un punct de topire apropiat de cel al corpului uman, poate rămâne solidă. Totuşi, pentru a putea deveni primul doctor în ciocolată, ar trebui să studiezi trei ani şi jumătate, dar şi să ai abilităţi matematice.

3. Tester de jucării sexuale

Cu cele 15 orgasme pe care le are zilnic „în numele jobului“, Cara Houiellebecq, o britanică de 33 de ani, se poate declara cu adevărat norocoasă. Femeia testează jucării sexuale şi câştigă bani din asta: în jur de 1.600 de euro pe lună. Ea a adunat până acum la birou peste 2.000 de jucării erotice, care sunt livrate constant de un producător important din acest segment. După ce le testează, britanica scrie despre ele pe blogul personal. „Este un loc de muncă grozav. Am lucrat la o bancă înainte, dar nu m-aş întoarce niciodată acolo. Acum, nu mă plictisesc niciodată“, mărturiseşte Cara, citată de publicaţia britanică „Daily Mail“.

image

Cara, tester de jucării sexuale, îşi ţine „arsenalul“ erotic pe birou FOTO: Photoland/Caters

Cerere există pe piaţă şi pentru testarea jucăriilor sexuale destinate bărbaţilor. Reprezentanţii Hot Octopuss, firma care a creat primul vibrator pentru bărbaţi, au anunţat recent că angajează bărbaţi dornici să-l încerce. Printre beneficii au enumerat lucrul de acasă, provizii de şerveţele pentru toată viaţa şi un pachet salarial atractiv.

4. Îngrijitor de insulă exotică

Când principalele sarcini de serviciu sunt înotul, relaxarea şi explorarea unei insule exotice, te poţi considera cel mai fericit angajat. În 2009, reprezentanţii agenţiei de turism a statului australian Queensland au scos la concurs un post de îngrijitor al insulei Hamilton din Marea Barieră de Corali, salariul oferit fiind de 111.000 de dolari pe lună. Peste 35.000 de candidaţi au aplicat pentru acest loc de muncă, dar numai unul a avut norocul să ia în primire frumoasa insulă.

5. Degustător de bere

Să faci o meserie din băutul berii este, cu sigurană, visul oricărui bărbat. Steve Bruntlett este degustător de bere sau „tehnician de calitate a berii“, conform titulaturii oficiale, şi, împreună cu o echipă de 31 de oameni, trebuie să meargă din bar în bar pentru a verifica dacă băutura produsă de angajatorul lui, Marston’s Brewery, este servită corect. Irlandezul de 31 de ani bea rareori mai puţin de trei beri în fiecare local, relatează Independent.ie.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite