Trucuri care pot face din cel mai greu zbor unul confortabil: ce locuri să eviţi, unde se simt mai puţin turbulenţele şi cum să previi amorţeala

0
0

Zborurile pot fi un coşmar pentru oamenii care nu se simt confortabil în călătoriile cu avionul. Fie că nu ştiu să îşi aleagă locul potrivit sau simt disconfortul şi amorţeala specifică statului în scaunele din aeronave, aceştia trebuie să ştie că întotdeauna este loc de mai bine.

Călătoriile cu avionul sunt de-a dreptul inconfortabile. Fie că te îngrozesc gândul statului prin aeroporturi, turbulenţele sau înghesuiala, trebuie să ştii că nu eşti sigurul pentru care zborurile sunt de-a dreptul chinuitoare. Totuşi, sunt cel mai rapid mod de a  călători, aşa că dacă nu ai suficient timp pentru a alege varianta unui autocar sau tren, trebuie să accepţi călătoria cu avionul.

Pentru a trece mai uşor peste disconforturile unei astfel de călătorii, site-ul twentytwowords.com a realizat o listă cu cele mai importante sfaturi care şă-ţi facă zborul mai plăcut:

Unde nu simţi turbulenţele 

1. Fă-ţi check-in-ul online pentru a rezerva un loc bun, dar şi pentru a evita statul la rând în aeroport.

2. Evita locurile din primele rânduri. Acestea sunt rezervate persoanelor care au copii.

3. Alege-ţi locul lângă aripă. Vei simţi mai puţin turbulenţele.

image

Aleargă înainte de a zbura 

4. Fă-ţi timp pentru a alerga înainte să pleci către aeroport. În acest mod vei reduce stresul şi vei putea să dormi în timpul zborului.

image

5. Plimbă-te prin magazinele din aeroport. Vei sta captiv în scaun pe timpul zborului, aşa că picioarele tale îţi vor mulţumi pentru mica plimbare dinaintea îmbarcării.

image

6. Potriveşte ceasul după ce urici la bordul avionului pentru a ajunge la timp la destinaţie, fără a fi indus în eroare de diferenţele de fus orar.

image

Ia o sticlă goală cu tine 

7. Treceţi o sticlă goală prin vamă. Ajuns la bordul avionului, rugaţi o stewardesă să o umple cu apă potabilă. Astfel, veţi economisi 3-5 euro.

image

8. Pregăteşte-ţi propriile gustări. Produsele alimentare din avion sunt costisitoare sau chiar nepotrivite pentru cei care au propriul regim alimentar.

image

9. Investeşte într-un încărcător de telefon şi instalează câteva jocuri offline, înainte de îmbarcare. Timpul va trece mai uşor în acest mod, iar telefonul poate fi folosit pe modul „avion“.

image

Hanorac pe post de pernă 

10. Ia cu tine un hanorac. Poţi să-l utilizezi pentru a bloca lumina, acoperindu-ţi capul, sau  pe post de pernă.

image

11. Ia-ţi în poşetă sau în rucsac balsam de buze şi o cremă hidratantă. Aerul uscat din aeronavă îţi va usca pielea, iar aceste produse îţi vor fi de mare folos.

image

Încarcă telefonul de la televizor 

12. Folosiţi televizoarele din aeroport pentru a încărca telefonul. Nu trebuie să vă certaţi pentru ocuparea prizei libere din hol. Luaţi cu voi un cablu USB şi conectaţi-vă telefonul la portul televizorului.

image

Cum să te simţi lejer în timpul zborului 

13. Poartă încălţări comode şi pantaloni largi sau colanţi pe timpul zborurilor lungi. Blugii sunt întotdeauna o idee proastă, făcându-te să te simţi inconfortabil.

image

14. Adu cu tine lenjerie de corp şi un tricou. Schimba-te atunci când cobori şi te vei simţi mai curat instantaneu.

image
Călătorii


Ultimele știri
Cele mai citite