Articol publicitar

Singapore şi Bali - două puncte fierbinţi ale Asiei de SE!

0
0
Punctele fierbinţi ale Asiei
Punctele fierbinţi ale Asiei

În centrul arhipelagului indonezian, la 8 grade la sud de ecuator, se află un loc unic: insula Bali. Din cele 17,508 insule ce formează arhipelagul indonezian, Bali este singura cu o populaţia majoritar non-musulmană. Peste 93% dintre balinezi sunt adepţi ai hinduismului balinez, o formă unică a hinduismului, influenţată de-a lungul veacurilor de credinţele locale.

Despre Singapore

Singapore este un oraş-stat, aflat în cel mai sudic punct al Peninsulei Malay. Deşi nu este foarte mare, Singapore are unul dintre cele mai aglomerate porturi din lume şi un nivel de viaţă foarte ridicat, fiind şi cel mai bogat stat din zonă. Când aterizezi în Singapore, zgârie-norii şi plantele tropicale îţi taie respiraţia. Imaginea este atât de frumoasă, încat te vei îndragosti la prima vedere.

Îmbinand perfect tradiţiile şi moştenirea asiatică, cu modernismul, dar şi cu obiceiurile popoarelor emigrante, Singapore este un oraş unic în lume, cultural, atractiv, curat, verde şi de o măreţie greu de explicat în cuvinte.

Apusurile privite dintr-un zgârie-nori şi imaginea portului dominat de turnuri, dar şi de bărci tradiţionale asiatice, sunt nepreţuite. Iar o vizită la Gradina Botanica din Singapore, celebră pentru "colecţia" impresionantă de orhidee te va convinge că acesta este oraşul tău preferat!

Despre Bali

Dacă ai vizitat Singapore şi îţi doreşti să vezi şi o altă parte a Asiei de SE, TUI TravelCenter îţi recomandă şi o insulă incredibil de frumoasă şi de celebră: Bali.

Bali aparţine Indoneziei, iar din Singapore există zboruri directe. Deşi este un rai al turiştilor de zeci de ani, în ultima perioada Bali a cunoscut o dezvoltare accentuată a turismului. Cui se datoreaza acest lucru? Scriitoarei americane Elizabeth Gilbert şi a filmului hollywood-ian făcut după cartea sa: Eat, Pray, Love!

Nesfârşitele câmpuri de orez de un verde crud, plantaţiile de ceai, templele budiste aurii, zonele de reculegere săpate în stâncă, plajele divine, apele turcoaz ale mării, costumele tradiţionale şi zâmbetele oamenilor te vor atrage ca un magnet.Administraţia din Bali a propus ca templul Taman Ayun, Valea Pakerisan şi terasele de orez din Tabanan să facă parte din UNESCO World Heritage Site în viitorul apropiat. Toate acestea merită vizitate, însă trebuie să fii atent şi la obiceiurile şi frumuseţea oamenilor din zonă. Deşi fac parte dintr-o cultură total diferită de a noastră, vei învăţa de la localnici iubirea, bunătatea şi seninătatea!

Vacanţa în Bali, Indonezia

TUI TravelCenter iti recomanda doua resorturi din Bali, unde poti petrece o vacanta de neuitat impreuna cu familia sau cu partenerul.

Hotelul Bali Mandira & Spa

Hotelul are 4 stele si se afla pe plaja Legian, langa centrul Kuta. Mandira dispune de doua restaurante, doua piscine, piscina pentru copii, jacuzzi, kids club, magazine si un SPA fabulos.

Hotelul Balisani Suites

Hotelul are 4 stele si este situat in nordul resortului Seminyak, direct pe plaja. Balisani dispune de piscina, bar la piscina, sezlonguri si umbrele, restaurant, masaj, Wi-Fi gratuit in lobby si in restaurant. In plus, camerele sunt decorate extravagant, in stil asiatic si sunt confortabile si luxoase.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Mai multe recomandari pe http://www.tui-travelcenter.ro

 

Punctele fierbinţi ale Asiei
Mai multe - Călătorii

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite