Românii caută oferte speciale de vacanță mai mult ca în ultimii ani post-pandemici

0
Publicat:

Românii caută oferte speciale pentru a achiziționa pachetele de vacanță pentru vară, mai mult ca în ultimii ani post-pandemici, spun experții din turism.

Tânără în hamac, sub un palmier, la malul mării
Românii caută oferte speciale de vacanță mai mult ca în ultimii ani post-pandemici

Nu a trecut bine perioada vacanțelor asociate sărbătorilor de 1 mai și Paște că românii au început căutările pentru vacanța din sezonul estival. Interesant este faptul că, diferit de ani trecuți, mulți dintre aceștia își pliază perioada de vacanțe în funcție de pachetele promovate cu discounturi și reduceri.

Observând numărul mare de cereri, căutări, apeluri de la turiști am lansat această campanie în care propunem peste 40 de pachete cu prețuri reduse în destinații speciale, cum ar fi: Portugalia- Madeira, Republica Dominicana, Cuba, SUA, Panama & Costa Rica, Brazilia, Uganda & Rwanda, Seychelles, Malaezia & Indonezia sau Uzbekistan. Sumarizăm prin aceste oferte speciale un mix câștigator pentru client: perioada generoasă de plecare, buget prietenos, o multitudine de experiențe de calatorie,”declară Ana Maria Gherasim, Director de vânzări Eturia

Propunerile agențiilor acoperă întregul Glob, de la bătrânul continent, la plaje exotice din Caraibe și Oceanul Indian sau circuite complexe în cele mai interesante destinații, iar reducerile vor avea un impact semnificativ în bugetul de vacanta, acestea ajungand pana la 500 euro/ pachet/persoana

Deși turiștii români sunt obișnuiți ca promoțiile să vină cu pachete limitative ca ofertă și tip de produs, de această dată au parte de reduceri la toate tipurile de produse, de la simplele sejururi de plajă, la circuite complexe în mai multe țări, circuite self drive, circuite cu însoțitor, Share a trip, vacanțe pentru 1 iunie sau spectaculoasele island hopping.

Făcând o analiză a cererilor venite din partea românilor cele mai căutate destinații pentru vacanța de Paște au fost: Portugalia cu Madeira sau Spania cu Barcelona sau Sevilla, ori plajele exotice din Thailanda, Maldive, Mauritius sau Mexic.

Cât despre bugetul de ultim moment alocat, pentru plecările în Europa românii au alocat între 700 și 1100 euro/persoană, în functie de unitatea hotelieră aleasă, iar pentru destinațiile exotice, acesta variază între 1000 și 2500 euro/persoană” a adăugat expertul în turism.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite