Prețuri uriașe într-o țară populară printre turiștii români. „În Germania, o porție costă 1,5 euro. Aici nu putem să cumpărăm” VIDEO

0
Publicat:

Croația este una dintre destinațiile europene preferate de turiști, însă prețurile ridicate practicate de restaurante și terase s-ar putea să-i alunge pe aceștia.

Dubrovnik, Croaţia. FOTO SHUTTERSTOCK (Arhivă)
Dubrovnik, Croaţia. FOTO SHUTTERSTOCK (Arhivă)

Cei care vizitează Croația anul acesta vor descoperi că totul este mai scump față de anul trecut. Astfel, jurnaliștii croați de la publicația Dnevnik au realizat un sondaj de opinie printre turiștii care și-au petrecut concediul în orașul Rovinj. 

Turiștii sunt tot mai nemulțumiți de prețurile exorbitante. Acesta este cazul și unei turiste care a fost revoltată de prețul unei cupe de înghețată: „Venim din Germania, unde o porție costă 1,50 euro. Dar aici nu putem să o cumpărăm”. Prețul unei cupe de înghețată fiind de 3,5 euro. 

De asemenea, turiștii scot din buzunar până la 22 de euro pentru un burger, 6 euro pentru o clătită, 15 euro pentru pizza, 18 euro pentru o porție de calamar, iar pentru un kilogram de pește proaspăt 110 euro. 

„De fapt, nu toate produsele sunt de același nivel și calitate, așa că există prețuri și oferte diferite”, a afirmat Jelena Tabak, președintele Asociației Ospitalității Croate, relatează ziarul Dnevnik, conform stiridiaspora.ro. 

Croația a devenit în ultima vreme o destinație de vacanță solicitată de mulți turiști. 

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite