Cele mai bune oraşe pentru shopping. Destinaţii europene recomandate pentru cumpărături

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru turiştii interesaţi de shopping, Europa oferă multe destinaţii accesibile ca preţ şi interesante. Parisul, Milano şi Londra se numără printre cele mai bune oraşe în care se pot face cumpărături.

Cele mai bune oraşe pentru shopping. Londra

În cea mai mare parte a anului, Londra este una dintre cele mai scumpe destinaţii de shopping din lume, dar de Crăciun preţurile sunt foarte bune. De exemplu, o pereche bună de pantofi poate costa numai 7 lire sterline. De aceea, perioada ideală de sejur aici este de pe 26 decembrie până la mijlocul lunii ianuarie. Printre cele mai cunoscute magazine se numără Harrods, Liberty, Harvey Nichols.

Cele mai bune oraşe pentru shopping. Milano

Multe oraşe italiene sunt recomandate pentru cumpărături, dar Milano este considerat cel mai bun, atât pentru preţuri, cât şi pentru produsele de calitate care pot fi cumpărate de aici. Perioada de reduceri este iarna, de pe 7 ianuarie, timp de o lună, şi vara, de pe 7 iulie, timp de o lună. Cea mai apreciată zonă de shopping este Corso Buenos Aires, cea mai lungă stradă cu magazine din Europa.

Cele mai bune oraşe pentru shopping. Barcelona

Barcelona este destinaţia de shopping recomandată în mod special de publicaţia Travelstart.com. Perioada de reduceri este mai generoasă aici, de pe 7 ianuarie până la începutul lunii martie şi de pe 1 iulie până pe 31 august. Printre centrele comerciale recunoscute se numără Las Arenas, Diagonal Mar, El Corte Ingles.

Cele mai bune oraşe pentru shopping. Paris

Oraşul este celebru nu doar pentru numeroasele obiective turistice, ci şi pentru magazinele sale care excelează mai ales la capitolul modă. Reduceri sunt din ianuarie până în februarie şi din iunie până în iulie. Printre zonele comerciale recomandate se numără, desigur, celebra Champs Elysses, dar şi Bulevardul Haussmann, bulevardele Saint Germain şi Saint Michel şi Avenue des Ternes. Există multe galerii comerciale de renume, printre care Galeries Lafayette, Galeriile Printemps, Marks & Spencer.

Cele mai bune oraşe pentru shopping. Berlin

Chiar dacă este mai puţin prezent în oferta agenţiilor de turism, Berlinul este o destinaţie ideală pentru distracţie şi cumpărături. Reducerile sunt în ianuarie şi august, fără un termen clar stabilit. Cea mai cunoscută stradă de shopping este Friedrichstrase, care este şi cea mai lungă stradă din oraş. De asemenea, merită menţionate Alexanderplatz şi Hackischer Markt. Cele mai cunoscute magazine sunt Alexa, Mall Berlin, KaDeWe şi Europa Center Berlin.

CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite