Trucul pe care puține gospodine îl știu: pune praf de bicarbonat de sodiu peste cartofii pe care îi pui la cuptor. Care e motivul

0
Publicat:

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient foarte popular și are numeroase întrebuinţări. Fiind ieftin şi nelipsit din bucătăria gospodinelor, bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat pentru curăţarea suprafeţelor și îndepărtarea pesticidelor de pe fructe şi legume.

Cartofi la cuptor
Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din bucătăria gospodinelor. Foto: Arhivă

Este știut faptul că leguma preferată a tuturor este cartoful. Dacă îți dorești să prepari cartofi la cuptor și să obții o crustă crocantă ca la restaurant, bicarbonatul de sodiu este secretul, conform playtech.ro. 

Tot ce trebuie să faci este să-i condimentezi și apoi să presari puțin bicarbonat de sodiu peste ei. Ulterior, poți introduce cartofii la cuptor, iar rezultatul este o adevărată bunătate. Aceștia vor căpăta crusta crocantă la exterior, iar în interior vor fi moi. 

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite