Prepară o tartă apetisantă cu brânză şi caise!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brânza cremoasă de vaci merge de minune cu fructe aromate de vară
Brânza cremoasă de vaci merge de minune cu fructe aromate de vară

Dacă vrei să prepari un dulce savuros şi hrănitor, atunci încearcă tarta cu brânză şi caise. Umplutura iese mai bună dacă foloseşti smântănă grasă şi brânză de vaci foarte proaspătă. Şi încă ceva! Caisele nu vor mai oxida dacă imediat după ce le tai, le stropeşti cu puţină zeamă de lămâie.

Pentru blat

250 g făină
100 g zahăr pudră
150 g unt
1 gălbenuş

Pentru umplutură

6 caise
4 gălbenuşuri
4 albuşuri
300 g brânză de vaci
450 g smântână grasă
100 g unt moale
200 g zahăr pudră
1 plic praf de budincă de vanilie

Preparare

Pentru blat, amesteci untul cu zahărul. Încorporezi gălbenuşul, două linguri de apă călduţă şi făina. Pui aluatul într-o folie şi dai la frigider 30 de minute.

Pentru umplutură, baţi albuşurile spumă. Separat, amesteci brânza cu gălbenuşurile, untul moale, smântâna grasă şi zahărul. Adaugi praful de budincă şi apoi încorporezi albuşurile bătute spumă, amestecând cu o lingură de sus în jos.

Citeşte reţeta completă de tartă cu brânză şi caise, pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite