Muşchi de porc cu vin, rozmarin şi salvie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acest muşchi de porc cu vin, rozmarin şi salvie trebuie gătit bine, apoi tăiat felii şi servit cu un uşor şi delicios sos cremos. Ai grijă, însă, înainte să pui carnea pe foc, să îndepărtezi toate pieliţele şi eventuala grăsime.

Muşchi de porc cu vin, rozmarin şi salvie – Ingrediente (8 porţii)

1/4 cană ulei

5 căţei usturoi, tăiaţi pe jumătate, în lungime

2 linguri frunze proaspete de rozmarin, tocate

1/4 cană frunze proaspete de salvie, tocate

800 g – 1kg muşchi de porc

1 1/4 căni vin alb sec

sare

piper

1/2 cană supă de pui sau apă încălzită

1/2 cană smântână

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite