Cordon bleu. Reţeta cu sos de ciuperci
0
sursa foto:profimedia
A trecut weekendul şi ne-am răsfăţat şi din punct de vedere culinar, în bucătărie. Şi pentru că prea multe idei nu aveam, şi nici timp pentru că era frumos afară şi am fi vrut sp petrecem mai mult timp în aer liber, am zis să apeklăm pentru prânz la o reţetă de cordon bleu, o reţetă cu sos de ciuperci foarte gustoasă.
Cordon bleu. Reţeta cu sos de ciuperci – Ingrediente (4 porţii)
800 g piept de pui
4 felii caşcaval
4 felii şuncă presată
sare
piper
ulei pentru prăjit
Pentru crustă
250 g pesmet
100 g făină
2 ouă
sare
piper
Pentru sos
250 g ciuperci
4 linguri unt
50 g făină
50 ml vin alb
100 ml smântână
200 ml supă de pui
sare
piper