Cordon bleu. Reţeta cu sos de ciuperci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa foto:profimedia
sursa foto:profimedia

A trecut weekendul şi ne-am răsfăţat şi din punct de vedere culinar, în bucătărie. Şi pentru că prea multe idei nu aveam, şi nici timp pentru că era frumos afară şi am fi vrut sp petrecem mai mult timp în aer liber, am zis să apeklăm pentru prânz la o reţetă de cordon bleu, o reţetă cu sos de ciuperci foarte gustoasă.

Cordon bleu. Reţeta cu sos de ciuperci – Ingrediente (4 porţii)

800 g piept de pui

4 felii caşcaval

4 felii şuncă presată

sare

piper

ulei pentru prăjit

Pentru crustă

250 g pesmet

100 g făină

2 ouă

sare

piper

Pentru sos

250 g ciuperci

4 linguri unt

50 g făină

50 ml vin alb

100 ml smântână

200 ml supă de pui

sare

piper

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite