McDonald's vrea să facă o schimbare majoră în meniu: ideea este deja testată în 14 dintre restaurantele gigantului fast-food VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
McDonald's testează la acest moment posibilitatea de a înlocui burgerii congelaţi cu burgeri din carne de vită proaspătă în 14 restaurante din Dallas, SUA. FOTO Arhiva
McDonald's testează la acest moment posibilitatea de a înlocui burgerii congelaţi cu burgeri din carne de vită proaspătă în 14 restaurante din Dallas, SUA. FOTO Arhiva

Preşedintele-director general al companiei McDonald's a anunţat într-o conferinţă recentă că lanţul de localuri fast-food testează o schimbare menită să îmbuntăţească gustul şi calitatea produselor.

McDonald's testează la acest moment posibilitatea de a înlocui burgerii congelaţi cu burgeri din carne de vită proaspătă în 14 restaurante din Dallas, SUA. 

Anunţul a fost făcut de preşedintele-director general al companiei McDonald's, Steve Easterbrook, care a precizat într-o conferinţă susţinută la New York că implementarea acestei schimbări trebuie făcută treptat, după ce se vor identifica cele mai bune soluţii de depozitare şi manevrare a cărnii proaspete pentru a evita ca aceasta să intre în contact alte produse alimentare.

Ideea ar putea avea implicaţii majore pentru viitorul companiei, dacă se va înlocui la nivel mondial carnea congelată cu carne proaspătă, notează publicaţia The Independent, care îl citează pe analistul Mark Kalinowski. Acesta observă că burgerii din carne proaspătă se vor găti mai repede, iar produsul va fi mai gustos.

Înlocuirea cărnii congelate cu cea proaspătă va fi făcută şi în funcţie de entuziasmul cu care schimbarea va fi primită de clienţi, a mai spus Preşedintele-director general McDonald's.

„Dacă vom observa entuziasm din partea clienţilor, atunci vom încerca să grăbim acest proces de înlocuire şi să găsim furnizori pentru cantitatea de carne proaspătă necesară”, a punctat acesta.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite