Luni, 13 Octombrie 2025
Home
Știri interne
Știri locale
Știri externe
Politică
Economie
Sport
Stil de viață
Showbiz
Opinii
Video
Adevărul de weekend
Anunțuri în ziar
Ultimele știri ⏱️
Război în Ucraina
Război în Israel
Istoria zilei
Alegeri Republica Moldova 2025
Bucătărie
Pagina 68
Cel mai bun pui la cuptor
Cui nu-i place puiul într-o crustă crocantă şi delicioasă? Răsfaţă-i pe cei dragi cu acest preparat simplu şi încearcă reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi. Ingredientele folosite sunt extrem de simple, iar ca durată, mâncarea ta va fi gata în doar ...
Bucătărie
19 oct. 2016
Ouă umplute. Reţeta cea mai simplă
De la aperitiv nu pot lipsi ouăle umplute cu maioneză. Însă, ce ai spune dacă ai adăuga în această umplutură câteva ingrediente pentru un gust special? Şi iată că, aşa am obţinut cea mai simplă reţetă de ouă umplute....
Bucătărie
19 oct. 2016
Budincă de pâine cu lapte, la cuptor
Vă mai aduceţi aminte de frigănele preparate de mama şi bunica în copilărie, nu-i aşa? Reţeta de budincă de pâine cu lapte, la cuptor pe care v-o propunem astăzi, este varianta coaptă a celebrelor şi delicioaselor frigănele.
Bucătărie
19 oct. 2016
Cea mai bună supă-cremă de morcovi şi linte
Această reţetă pentru cea mai bună supă-cremă de morcovi şi linte este inspirată din bucătăria marocană. Secretul stă în condimentele variate şi aromate, pe care desigur, le poţi alterna după gustul tău. Dar ţine cont şi de recomandările noastre: chi...
Bucătărie
18 oct. 2016
Cum să faci dovleac prăjit
Nu v-aţi gândit niciodată că dovleacul poate fi vedeta unei compoziţii ca de clătite, şi care ar putea fi prăjit astfel. Cum să faci dovleac prăjit? Nimic mai simplu. Urmează paşii recomandaţi de noi şi vei obţine un rezultat delicios. Poţi mânca mic...
Bucătărie
18 oct. 2016
Tocăniţă de pui cu cartofi şi morcovi
De mult timp nu am mai pregătit o tocăniţă delicioasă. dar anotimpul rece ne incită mai mereu la astfel de preparate fierbinţi şi săţioase. De data aceasta am gătit o tocăniţă de pui cu cartofi şi morcovi, aromată, cu multe legume şi gusturi ademenit...
Bucătărie
18 oct. 2016
Prăjitură pufoasă cu brânză şi blat de biscuiţi
Secretul acestei prăjituri constă în faptul că toate ingredientele trebuie să fie la temperatura camerei. De asemenea, evită să deschizi des cuptorul în timpul coacerii, pentru că nu vei mai obţine o prăjitură pufoasă cu brânză şi blat de biscuiţi, c...
Bucătărie
18 oct. 2016
Iglu cu fructe de pădure
Deşi pare sofisticată, această prăjitură nu îţi va da bătăi de cap când o vei prepara. În plus, arată spectaculos, este răcoroasă şi poate fi preparată în orice anotimp.
Bucătărie
17 oct. 2016
Cum să faci cel mai aromat gulaş de vită
Acest preparat tradiţional unguresc poate fi pregătit de oricine în bucătăria de acasă. Află cum să faci cel mai aromat gulaş de vită şi care sunt secretele gătirii acestui preparat ademenitor, căruia nu-i poţi rezista....
Bucătărie
17 oct. 2016
Supă-cremă de dovleac şi conopidă. Reţeta cea mai simplă
Vrei o reţetă uşoară de sezon? Vedeta toamnei, dovleacul, se află la baza acestei supe, iar conopida îi dă şi mai multă savoare preparatului. Nu ai cum să îi rezişti! Încearcă şi tu reţeta cea mai simplă de supă-cremă de dovleac şi conopidă!...
Bucătărie
17 oct. 2016
Cea mai bună prăjitură cu dovleac şi cremă de brânză
Această variantă dulce a clasicei lasagna, cea mai bună prăjitură cu dovleac şi cremă de brânză, este desertul acestui sezon. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar cele pe care le vei cumpăra trebuie să fie proaspete....
Bucătărie
17 oct. 2016
Cartofi şi ţelină la cuptor. Reţeta lui Jamie Oliver
Atunci când ai poftă de un preparat delicios din legume, poţi încerca reţeta lui Jamie Oliver de cartofi şi ţelină la cuptor, pe care ţi-o recomandăm astăzi. Savoarea ţelinei se combină perfect cu gustul cartofilor la cuptor, iar rezultatul este o mâ...
Bucătărie
14 oct. 2016
Pulpe de pui cu năut. Reţetă simplă
Năutul conţine fibre necesare unei digestii normale. Are efect energizant şi este bogat în proteine vegetale, vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E, K) şi în minerale. Aşa că îţi propunem o reţetă simplă de pulpe de pui cu năut....
Bucătărie
14 oct. 2016
Cum să faci cel mai bun hummus. Secretele unui preparat delicios şi cremos
Multe persoane mănâncă hummusul în combinaţie cu clasica lipie libaneză sau cu legume proaspete, tăiate bastonaşe, precum morcovii sau castravetele ori tijele de ţelină. Aşa că ne-am gândit ca astăzi să îţi spunem secretele unui preparat delicios şi ...
Bucătărie
14 oct. 2016
Cei mai buni papanaşi braşoveni
Mulţi cred că papanaşii se fac greu. E adevărat că secretul stă în aluat şi contează mult cum îl prepari. Dar acesta nu este un motiv să renunţi. Aşa că urmeazăm întocmai reţeta Mariei Cristea Şoimu din cartea „Dulciuri de casă de ieri şi de azi“ şi ...
Bucătărie
14 oct. 2016
Prăjiturele cu dovleac. Reţetă inspirată din cărţile cu Harry Potter
Nu e prima dată când descoperim prin cărţi de ficţiune tot felul de deserturi care ne fac cu ochiul. De data asta, ne-a atras atenţia o prăjiturică cu dovleac din cartea cu Harry Potter, unul dintre cele mai îndrăgite personaje....
Bucătărie
13 oct. 2016
Tartă cu ceapă caramelizată şi brânză
Cel mai mare avantaj al acestei simple sreţete de tartă cu ceapă caramelizată şi brânză este că poţi folosi un aluat gata pregătit, păstrat la congelator. Este acel gen de preparat pe care îl poţi găti chiar şi după o zi obositoare la serviciu....
Bucătărie
13 oct. 2016
Spaghete bolognese cu pui. Reţeta Marthei Stewart
Martha Stewart ne recomandă o versiune light a spaghetelor bolognese. Ce ne-ar convinge să prepară această reţetă ai ei? Carnea tocată de pui, ţelina şi roşiile. La final vei obţine o mâncare extrem de savuroasă....
Bucătărie
13 oct. 2016
Prăjitură cu struguri şi budincă de vanilie
Cura de struguri este ideală pentru a ne menţine în formă şi a facilita vindecarea bolilor legate de excesul de aciditate. Strugurii conţin calciu, fier, sodiu, potasiu şi vitaminele A, B1, B2, B3, B6 şi C. Iată numai câteva motiove pentru a prepara ...
Bucătărie
13 oct. 2016
Tort cu pere caramelizate şi migdale. Reţetă de sezon
Această reţetă de sezon este recomandată de Jamie Oliver, care ne spune că acest tort cu pere caramelizate şi migdale este un desert aromat şi săţios. Are baza din pere şi ghimbir. În plus, deoarece conţine migdale în loc de făină, este un desert rec...
Bucătărie
12 oct. 2016
Prăjitură cu portocale şi scorţişoară. Reţetă grecească
Dacă în aceste zile friguroase gândul îţi zboară la vacanţa de vară, îţi poţi alina dorul de Grecia cu o delicioasă prăjitură cu portocale şi scorţişoară. Această reţetă grecească este deliciul copiilor şi plăcerea mamelor şi bunicilor, pentru că se ...
Bucătărie
12 oct. 2016
Cea mai bună ciorbă de dovlecei cu roşii
Ne bucurăm mai mereu de gustul unei ciorbe fierbinţi, aburinde aşezată pe masă. Pentru cea mai bună ciorbă de dovlecei cu roşii ai nevoie de legume proaspete, ierburi la fel de proaspete şi aromate şi un strop de parmezan, dacă este pe gustul tău....
Bucătărie
12 oct. 2016
Friptură de vită cu morcovi şi mentă
Un deliciu pe gustul oricărui gurmand este această friptură de vită cu morcovi şi mentă! Prepari friptura după gust, o laşi cât vrei pe grătar, dar o poţi pregăti şi în tigaie. Şi ornează cu felii de usturoi....
Bucătărie
12 oct. 2016
Prăjitură cu cremă de brânză şi jeleu de cătină
În majoritatea cazurilor, cătina, numită şi ginsengul românesc, este folosită la prepararea siropurilor şi a sucurilor, datorită proprietăţilor sale benefice pentru întărirea imunităţii. Însă, în timp, ea şi-a făcut loc şi în arta culinară, dând o sa...
Bucătărie
11 oct. 2016
Supă de pui cu găluşte
Atunci când vine vorba de supă, parcă niciuna nu este la fel de bună precum supa de pui cu găluşte. Mai întâi, află aici cum să prepari găluştele perfecte....
Bucătărie
11 oct. 2016
Cea mai bună prăjitură cu ananas şi frişcă
Cauţi cel mai bun desert? Ce-ai zice de cea mai bună prăjitură cu ananas şi frişcă? Ce-ai zice de una dintre cele mai rapide prăjituri care va fi mâncată la fel de repede? Trebuie să faci mai multă, pentru că sigur vei avea nevoie pentru a potoli pof...
Bucătărie
11 oct. 2016
Plăcintă cu pui şi ciuperci
O plăcintă cu pui şi ciuperci este întotdeauna binevenită! O compziţie cremoasă, fierbinte şi apetisantă te va îmbia cu aroma sa! Las-o la cuptor atât cât e nevoie pentru a se rumeni şi fi gata pentru festinul culinar!...
Bucătărie
11 oct. 2016
Un fel de mâncare pe val: curcubeu din caşcaval. Produsul pe bază de brânză colorată, la grătar, stârneşte isterie în rândul clienţilor mari şi mici
„Sandwich Rainbow“, toast-ul cu brânză colorată la grătar, a devenit în scurt timp o adevărată delicatesă în rândul clienţilor de toate vârstele. Printre aromele conţinute se numără şi cea de lavandă, produsul fiind lansat pentru aniversarea companie...
Bucătărie
10 oct. 2016
Tort cu iaurt şi fistic
După o masă copioasă, ai nevoie de un desert mai uşor, iar această prăjitură răcoritoare îţi scurtează timpul petrecut în bucătărie....
Bucătărie
10 oct. 2016
Cartofi cu usturoi şi parmezan
Dacă eşti în căutarea unor reţete simple pentru a prepara cartofii, trebuie să încerci şi varianta pe care ţi-o prezentăm astăzi. Aceşti cartofi mari roşii sunt delicioşi în combinaţie cu parmezanul ras şi usturoiul. În plus, poţi pregăti această gar...
Bucătărie
10 oct. 2016
5 moduri în care poţi prepara musacaua
Cunoscută mai degraba ca o mâncare grecească, musacaua îşi are originea undeva în Arabia. Reţeta, care reuneşte laolalta legume, carne şi condimente dintre cele mai neobişnuite, a pătrunsîn Europa din bucătăria vechiului Imperiu Otoman, de unde a tre...
Bucătărie
10 oct. 2016
Tartă cu dovleac. Reţeta cea mai simplă
Aluatul de tartă poate fi umplut cu diverse compoziţii, cum este şi acest dovleac aromat cu vanilie. Pentru cea mai simplă reţetă de tartă cu dovleac poţi folosi dovleac plăcintar pe care l-ai păstrat într-un loc uscat şi rece. Dovleacul este bogat î...
Bucătărie
10 oct. 2016
Ciuperci în sos de unt, cimbru şi usturoi
Ciupercile sunt unul dintre ingredientele tale preferate şi nu mai ştii ce să găteşti cu ele? Inspiră-te din reţeta de mai jos şi rumeneşte-le frumos într-un delicios sos de unt, usturoi şi cimbru. Această reţetă este extrem de simplă şi vei descoper...
Bucătărie
07 oct. 2016
← Pagina 67
Pagina 69 →