Cordon bleu la cuptor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pulpele de pui au cea mai fragedă carne, aşadar sunt recomandate pentru a prepara cel mai bun cordon bleu la cuptor. Iar sosul de muştar este cel care va oferi preparatului un gust special.

Pulpele de pui au cea mai fragedă carne, aşadar sunt recomandate pentru a prepara cel mai bun cordon bleu la cuptor. Iar sosul de muştar este cel care va oferi preparatului un gust special.

De ce ai nevoie pentru cordon bleu la cuptor

Pentru cordon bleu

6 pulpe de pui dezosate

3 felii şuncă de pui

6 felii brânză topită

50 g pesmet

30 g făină

cimbru uscat

2 ouă

sare

piper

Pentru sos

2 linguri unt

2 linguri făină

2 linguri parmezan ras

200 ml lapte

2 linguri muştar

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară cordon bleu la cuptor!

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite