Marți, 14 Octombrie 2025
Home
Știri interne
Știri locale
Știri externe
Politică
Economie
Sport
Stil de viață
Showbiz
Opinii
Video
Adevărul de weekend
Anunțuri în ziar
Ultimele știri ⏱️
Război în Ucraina
Război în Israel
Istoria zilei
Alegeri Republica Moldova 2025
Bucătărie
Pagina 69
Tartă sărată cu brânză
Dacă te-ai săturat de clasicele aperitive şi vrei să prepari ceva nou, atunci trebuie să încerci această tartă. Blatul uşor crocant şi consistenţa cremoasă te vor cuceri cu siguranţă....
Bucătărie
07 oct. 2016
Coaste de vită înăbuşite în vin şi bere
coaste vita vin bere retetacoaste vita vin bere retetaAceste coaste de vită înăbuşite în vin şi bere sunt exact acel fel de mancare, care deşi durează mult până când este gata, este o bucurie pentru întreaga familie.
Bucătărie
07 oct. 2016
Cum să faci cea mai bună tartă cu pere
Fructe de sezon, dulci şi zemoase, perele sunt ingredientul perfect pentru o tartă delicioasă. Cum să faci cea mai bună tartă cu pere? Nimic mai simplu. Citeşte reţete noastră, cumpără ingrediente proaspete şi tarta este ca şi făcută.
Bucătărie
07 oct. 2016
Cei mai buni cartofi cu unt şi usturoi
Vrei să prepari ceva rapid şi gustos? Încearcă aceşti cartofi moi, cu un sos de unt şi cu un gust bogat de usturoi, care sunt acoperiţi cu un strat generos de caşcaval topit. Cei mai buni cartofi cu unt şi usturoi te vor cuceri imediat....
Bucătărie
06 oct. 2016
„Les Diners de Gala”, cartea de bucate suprarealistă a lui Salvador Dalí, a fost reeditată după 40 de ani
”Les Diners de Gala”, cartea de bucate suprarealistă a pictorului Salvador Dalí, a fost reeditată după 40 de ani. Pe lângă ilustraţii, volumul cuprinde reflecţii ale lui Dalí care oferă cititorului idei despre filosofia sa asupra plăcerilor gustului,...
Bucătărie
06 oct. 2016
Cele mai bune brioşe cu magiun de prune şi nuci
Desertul pe care ţi-l propunem este uşor de preparat, iar rezultatul este delicios. Încearcă cele mai bune brioşe cu magiun de prune şi nuci şi cu siguranţă nu vei regreta....
Bucătărie
06 oct. 2016
Musaca de cartofi cu carne. Reţetă clasică
Am pregătit de multe ori această reţetă clasică de musaca de cartofi cu carne şi niciodată nu ne săturăm cu o singură porţie. De fiecare dată poftim la încă una, şi la încă una şi tot aşa. udăm festinul culinar cu puţin vin roşu şi ne bucurăm de o re...
Bucătărie
06 oct. 2016
Top 5 deserturi cu dovleac
Se zice în popor că de la orice varietate de dovleac, poţi folosi şi miezul, şi seminţele pentru a trata problemele de sănătate de care suferi, începând cu migrene şi terminând cu probleme digestive şi sterilitate. Am realizat pentru voi top 5 dese...
Bucătărie
06 oct. 2016
Cele mai bune chifteluţe de dovlecei cu sos de roşii
Aceste chifteluţe sunt un alt fel de chifteluţe. Le-am spus noi, chifteluţe speciale. De fapt, sunt cele mai bune chifteluţe de dovlecei cu sos de roşii, în care am pus şi puţină cărniţă şi puţin parmezan. Unde mai pui că se pot mânca cu paste, orez ...
Bucătărie
05 oct. 2016
Salată de sfeclă roşie cu hrean la borcan
Sfecla roşie este foarte benefică sănătăţii, fiind bună pentru curăţarea ficatului sau reglarea tensiunii. Iar în amestec cu hreanul, foarte bogat în vitamina C, este un adevărat medicament pentru răceli sau gripe. Sfecla roşie ajută la înmulţirea gl...
Bucătărie
05 oct. 2016
Cum să prepari cei mai buni cartofi ţărăneşti
Dacă urmezi paşii noştri din această reţetă, vei afla cum să prepari cei mai buni cartofi ţărăneşti, pe care îi poţi consuma ca atare sau garnitură la o friptură apetisantă. Odată ce le vei simţi gustul, vei fi de-a dreptul cucerit....
Bucătărie
05 oct. 2016
Cele mai simple clătite cu dovleac
Nu trebuie să laşi să treacă sezonul dovlecilor fără să prepari măcar o serie de clătite delicioase. Împrumutând din savoarea dovleacului plăcintar, având cantitatea perfectă de scorţişoară, nucşoară şi ghimbir, cele mai simple clătite cu dovleac sun...
Bucătărie
05 oct. 2016
Adrian Hădean, la „Adevărul Live“: „Preşedintele Franţei şi premierul Cioloş nu se mai lăsau duşi de la masă după ce le-am gătit“ FOTO VIDEO
Interviu Adrian Hădean. Adrian Hădean (39 de ani) a fost prezent la Adevărul Live, unde a discutat despre cartea „#24 centimetri“, a povestit detalii din culisele întâlnirii cu preşedintele Franţei, François Hollande şi a făcut lumină în cazul „Maste...
Bucătărie
05 oct. 2016
Cele mai bune deserturi din lume: ce trebuie neapărat să gustaţi dacă ajungeţi prin aceste 22 de ţări FOTO
Se spune că o masă nu este completă fără desert. Chiar dacă această „regulă“ se poate aplica în toată lumea, deserturile diferă de la o ţară la alta. Prin urmare, v-am pregătit o listă cu cele mai bune prăjituri pe care trebuie neapărat să le încerca...
Bucătărie
05 oct. 2016
Cea mai bună reţetă de piure de conopidă cu rozmarin şi usturoi
Ne-am obişnuit ca atunci când ne e poftă de un piure să ne repedem la cartofi, sa-i punem într-o oală cu apă şi sare şi să-i pasăm apoi. Dar ce aţi zice dacă am încerca, pentru acest început de săptămână, să facem cea mai bună reţetă de piure de cono...
Bucătărie
04 oct. 2016
Brioşe pufoase cu ciocolată şi pere
Ai poftă de un desert cu pere, care să îţi reamintească de aromele dulci ale toamnei? Ei bine, această combinaţie de aluat pufos de brioşe şi pere moi şi însiropate te va răsfăţa din plin. Este vorba de un desert minunat cu care te poţi delecta chiar...
Bucătărie
04 oct. 2016
Cele mai bune chifteluţe de peşte cu tzatziki
Tzatziki este unul dintre cele mai răcoroase sosuri greceşti. Poate fi servit cu mâncăruri săţioase, precum fripturi sau chifteluţe. Şi, în consecinţă, am pregătit cele mai bune chifteluţe de peşte cu tzatziki, un preparat gustos, foarte potrivit pen...
Bucătărie
04 oct. 2016
Cel mai gustos tiramisu cu cremă de cacao
Reţeta de tiramisu a apărut pentru prima dată în cărţile de bucate acum 25 ani. Desertul şi-a câştigat faima rapid, deşi legenda îl situează mult mai departe în timp. Putem spune despre tiramisu că reprezintă Italia la fel de bine cum o fac pastele s...
Bucătărie
04 oct. 2016
Pui cu cartofi, în folie de aluminiu
Atunci când vrei să prepari ceva rapid de mâncare, există câteva trucuri la care poţi apela. De exemplu, poţi să faci câteva pacheţele care conţin carne de pui „tăvălită“ în multe ierburi aromatice, alături de câţiva cartofi, şi le faci împreună pe g...
Bucătărie
03 oct. 2016
Varză călită cu cotlete de porc. Secretele unei reţete delicioase
Salivăm deseori după varză călită cu cotelete de porc, aşa cum le pregătea mama, în copilărie. Nu sunt multe secretele acestei reţete delicioase. Şi nici grele. Aşa că nu ai niciun motiv pentru care să nu găteşti şi tu acest preparat....
Bucătărie
03 oct. 2016
Cum să faci crochete de brânză. Cea mai simplă reţetă
Află cum să faci crochete de brânză după cea mai simplă reţetă! Nimic nu este dificil pentru prepararea acestor crochete, pentru că ai brânza porţionată, iar toate ingredientele pentru prăjit sunt gata pregătite!...
Bucătărie
03 oct. 2016
Cea mai bună tartă cu caramel şi nuci
Nuca este foarte bogată în lipide (60% în medie), fiind deci intens energetică. Conţine acizi graşi Omega-3, vitamine şi minerale. Nucile pot fi păstrate în coajă toată iarna. Iar când spargeţi nucile, puteţi folosi miezul pentru cea mai bună tartă c...
Bucătărie
03 oct. 2016
Ponturi pentru cea mai pufoasă şi delicioasă omletă: 6 greşeli aparent minore care strică aspectul şi gustul
Cel mai simplu preparat pe care oricine îl poate pregăti necesită mult mai multă atenţie decât v-aţi imaginat. Aproape toată lumea ştie să gătească o omletă şi aproape toată lumea face aceleaşi greşeli. Vă pregătim în continuare o listă a lucrurilor ...
Bucătărie
01 oct. 2016
Cum să faci cea mai bună pastă picantă de ardei. Secretele unei reţete din popor
Vrei să afli secretele unei reţete din popor pentru conserve în această iarnă? Poţi afla cum să faci cea mai bună pastă picantă de ardei, pe care o poţi folosi la o friptură de vită ori de porc. Gustul va fi desăvârşit....
Bucătărie
30 sept. 2016
Tort de biscuiţi cu ciocolată FOTO
Când ai poftă de ceva dulce, ciocolata poate fi varianta salvatoare, cu care nu dai greş. Iar dacă prepari această reţetă, vei obţine un desert delicios. În plus, cafeaua tare îi dă un plus de savoare....
Bucătărie
30 sept. 2016
Cea mai bună mâncare de gutui cu carne
„Îmi plăcea cum spunea Dan Nicolescu : de la gutuie se mănâncădoar mirosul. Dar o tocană de pasăre sau de viţel, aromată cu gutui fragede, aurii-arămii, cu sos gros, iute-dulce-acrişor, măi să fie, îmi plouă în gură şi-mi diluează cerneala din calcul...
Bucătărie
30 sept. 2016
Top 5 reţete cu mere
În bucătărie, merele sunt adevărat aur în diverse prăjituri. Din acest motiv, v-am pregătit un top 5 reţete cu mere, foarte gustoase şi simplu de preparat.
Bucătărie
30 sept. 2016
Cei mai buni cartofi condimentaţi, la cuptor
Ştii şi tu că legumele făcute la cuptor sunt o variantă delicioasă şi sănătoasă. Aceşti cartofi condimentaţi, la cuptor, care împrumută din savoarea condimentelor, îţi vor arăta încă o dată de ce sunt delicioase legumele făcute la cuptor. Sunt prea b...
Bucătărie
29 sept. 2016
Pui cu ceapă în sos de bere
Berea nu e bună numai de băut. Cu bere poţi prepara delicioase feluri de mâncare pe bază de pui. Unul dintre ele este această reţetă de pui cu ceapă în sos de bere, pe care toţi gurmanzii o vor aprecia....
Bucătărie
29 sept. 2016
Cele mai bune găluşte cu prune
Un desert al copilăriei de care îmi aduc aminte cu plăcere de fiecare dată! Şi pentru că tot îmi plac atât de mult, am îmbunătăţit reţeta copilăriei, pe ici pe colo şi cred că am obţinut reţeta pentru cele mai bune găluşte cu prune....
Bucătărie
29 sept. 2016
Cea mai simplă reţetă de plăcinţele cu brânză
Cea mai simplă reţetă de plăcinţele cu brânză o poţi prepara la ocazii festive sau pentru cei dragi fără vreun motiv anume. Însoţeşte acest aperitiv sau gustare cu un pahar de vin roşu demisec....
Bucătărie
29 sept. 2016
Cel mai gustos chec cu banane, dovlecei şi ciocolată
Acest chec pufos este fantastic, chiar dacă bananele, ciocolata şi dovleceii nu par, la prima vedere, o combinaţie prea reuşită. Dar desertul acesta este delicios. În plus, în această reţetă poţi folosi acele banane care sunt prea coapte sau pe cale ...
Bucătărie
28 sept. 2016
Cel mai bun ratatouille. Reţeta clasică a lui Jamie Oliver
Această tocană de legume este perfectă pentru serile în care vrei să prepari o mâncare sănătoasă la cină. Este o reţetă clasică pentru cel mai bun ratatouille pe care bucătarul Jamie Oliver o recomandă cu multă căldură, aşa că merită să o încerci şi ...
Bucătărie
28 sept. 2016
← Pagina 68
Pagina 70 →