Luni, 13 Octombrie 2025
Home
Știri interne
Știri locale
Știri externe
Politică
Economie
Sport
Stil de viață
Showbiz
Opinii
Video
Adevărul de weekend
Anunțuri în ziar
Ultimele știri ⏱️
Război în Ucraina
Război în Israel
Istoria zilei
Alegeri Republica Moldova 2025
Bucătărie
Pagina 67
Cum să faci cea mai bună pastă de măsline
Un aperitiv simplu şi bun. Pasta de măsline o poţi servi pe felii de pâine prăjită sau, dacă vrei un aranjament mai special, pe biscuiţi săraţi. Află mai jos cum să faci cea mai bună pastă de măsline, şi nu vei fi dezamăgit de rezultat....
Bucătărie
31 oct. 2016
Prăjitura magică: un desert în trei straturi preparat rapid
Un desert simplu de preparat, delicious şi cu un aspect impresionant, prăjitura magică reuşeşte să impresioneze orice iubitor de deserturi....
Bucătărie
29 oct. 2016
Tiramisu cu piure de dovleac. Reţetă de post
Dovleacul este o legumă bogată în antioxidanţi şi slab calorică! Puteţi mânca dovleac după pofta inimii! Pentru acest tiramisu cu piure de dovleac (reţetă de post) trebuie să alegi un fruct care să nu aibă coaja loviă sau ruptă. Îl poţi păstra mult t...
Bucătărie
28 oct. 2016
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor. Care sunt ingredientele care dau savoare
Pulpele de pui cu cartofi la cuptor ţi se par, probabil, deja banale. Dar dacă vrei să le dai un plus de savoare, trebuie să incluzi în reţeta ta câteva ingrediente „secrete“. De fapt, ingredientele nu sunt o raritate în bucătăria noastră, astfel că ...
Bucătărie
28 oct. 2016
Cum să faci cel mai bun chec cu suc de ananas
Exoticul fruct este delicios în prăjituri. Un desert uşor de preparat, dar absolut delicios este un chec cu suc de ananas. Nu te speria dacă checul va crăpa puţin la suprafaţă în timpul coacerii, deoarece este perfect normal. Iar rezultatul final va ...
Bucătărie
28 oct. 2016
Cea mai gustoasă tartă cu cartofi. Reţeta căreia nu-i vei rezista în acest weekend
Cu toate că în prezent suntem printre cei mai mari consumatori de cartofi de pe continentul european, în sudul României ei au fost gustaţi prima dată abia acum un secol. Avem pentru voi reţetă căreia nu îi vei rezista: cea mai gustoasă tartă cu carto...
Bucătărie
28 oct. 2016
Gogoşari în oţet. Află secretele unei reţete din caietul bunicii
Nu mă pot lăuda că mi-au ieşit aşa cum trebuie gogoşarii în oţet, în fiecare an. Dar, ce-i drept, nici nu am fost departe. Parcă într-un an erau prea acrii, în alt an nu au rezistat, dar de cele mai multe ori, simţeam că parcă le mai trebuie ceva. Od...
Bucătărie
27 oct. 2016
Bomboane cu ciocolată albă şi dovleac
Cele mai bune arome într-o singură bomboană! Ciocolată, dovleac crtemă de brânză într-o singură îmbucătură! Aşa am putea descrie aceste bomboane cu ciocolată albă şi dovleac. Ce ţi-ai putea dori mai mult de la o simplă bomboană plină de aromele toamn...
Bucătărie
27 oct. 2016
Gogonele prăjite. De ce ne place acest preparat uitat de mulţi
Ne-am obişnuit că gogonele sunt bune numai murate. Nimic mai neadevărat. Am uitat de cel mai simplu şi gustos care se poate face din aceste legume: gogonele prăjite. De ce ne place acest preparat uitat de mulţi? Vă lăsăm să descoperiţi singuri prepar...
Bucătărie
27 oct. 2016
Cel mai bun antricot de porc cu sos de ciuperci
Când nu ţii post, felurile cu carne sunt cu siguranţă cele mai apreciate. Dedulceşte-te preparând această reţetă a celui mai bun antricot de porc cu sos de ciuperci, care, cu siguranţă, îţi va face cu ochiul....
Bucătărie
27 oct. 2016
Nutella făcută în casă: O reţetă simplă pentru obţinerea celui mai râvnit desert
Dacă te numeri printre fanii deserturilor, cu siguranţă Nutella se află printre gustările tale dulci preferate. Delicioasa cremă de alune poate fi preparată în casă, iar rezultatul întrece cu mult gustul cremei cumpărate.
Bucătărie
27 oct. 2016
Tort cu dovleac şi brânză
Savoarea toamnei, dovleacul, te îmbie din diverse preparate gustoase. Iată numai unul dintre ele, tarta cu dovleac şi brânză.
Bucătărie
26 oct. 2016
Cea mai simplă reţetă de mâncare de ciuperci
Cea mai simplă reţetă de mâncare de ciuperci se află la noi în familie de generaţii. Este pe cât de simplu, pe atât de aromat. Poate fi mâncată ca atare, dar, desigur, poate fi servită şi ca garnitură lângă o friptură. Cea mai simplă reţetă de mâncar...
Bucătărie
26 oct. 2016
Varză cu carne tocată şi orez. O alternativă la delicioasele sarmale
Când alegi varza, pentru această reţetă de varză cu carne tocată şi orez, ai grijă să nu aibă frunze galbene, deoarece acest lucru arată că nu este proaspătă. De asemenea, frunzele nu trebuie să aibă pete şi să fie moi. În cazul în care cumperi varză...
Bucătărie
26 oct. 2016
Dulceaţă de gutui. Cum preparau bunicii noştri delicioasa reţetă
Cu toţii ne amintim din când în când, mai ales toamna, de gustul inconfundabil al dulceţii de gutui preparată de bunicii noştri. Cum se face cea mai bună dulceaţă de gutui? Află-i secretele de la noi, care am preluat reţeta Mariei Cristea Şoimu.
Bucătărie
26 oct. 2016
Pui cu usturoi şi parmezan. Mâncare în stil rustic
Ni s-a făcut dor de acest preparat de pui cu usturoi şi parmezan, o mâncare în stil rustic. Serile reci şi ploioase de toamnă sunt mediul perfect pentru a aduna familia în jurul mesei pentru un festin culinar. O reţetă deloc complicat, dar absolut gu...
Bucătărie
25 oct. 2016
Cum să prepari cel mai bun bulion. Află secretele pe care trebuie să le ştie orice gospodină
Bulionul înseamnă un borcan plin de aromă, de savoare! Poţi folosi pasta de roşii şi la pizza. Familia ta va fi absolut încântată.Cum să prepari cel mai bun bulion pe care îl poţi folosi la ciorbe sau la tocăniţe. Află secretele pe care trebuie să le...
Bucătărie
25 oct. 2016
Cum să faci baclava cu mere şi nuci. O altfel de prăjitură
Dacă tot suntem în sezonul deserturilor cu mere îţi propunem o reţetă pentru cei care preferă prăjiturile foarte dulci şi însiropate, baclava cu mere şi nuci. Este o altfel de prăjitură, o altfel de baclava, diferită de reţeta clasică, tocmai datori...
Bucătărie
25 oct. 2016
Cartofi gratinaţi. Ingredientul surpriză din acest preparat
Cartofi moi şi delicaţi înecaţi într-un sos rustic cu ceapă caramelizată şi caşcaval topit. Poţi folosi Emmentaler sau şvaiţer. Am omis cu bună ştiinţă un ingredient important, am spune cheie, pentru această reţetă de cartofi gratinaţi....
Bucătărie
25 oct. 2016
Paste cu ardei gras. Reţeta rapidă a lui Jamie Oliver
Pentru zilele când ai poftă de paste şi nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie, renumitul bucătar Jamie Oliver îţi recomandă o reţetă simplă de paste cu ardei gras. Preparatul mai conţine şi alte legume, care dau o savoare aparte mâncării tal...
Bucătărie
24 oct. 2016
Cele mai bune pârjoale
Dacă vă era poftă de pârjoale şi de o reţetă clasică, iată că vă poftim la masă! Cu siguranţă o să vă placă foarte mult!
Bucătărie
24 oct. 2016
Pui cu usturoi preparat în stil rustic
Unii ar spune că acest preparat este incredibil de uşor de preparat. Pe cât este de simplu de gătit, acest pui cu usturoi preparat în stil rustic, pe atât este de delicios. Unii nici nu ar crede că este gata în maximum jumătate de oră....
Bucătărie
24 oct. 2016
Soluţia de prânz pentru toate gusturile: meniurile perfecte pentru generaţia Millennials
Piaţa culinară din Capitală s-a îmbogăţit din acest an, odată cu lansarea unui concept inedit pentru ţara noastră. „ChefBox“ îşi propune să dea o altă semnificaţie prânzului, având meniuri diversificate şi o secţiune dedicată vegetarienilor.
Bucătărie
21 oct. 2016
Prăjitură cu brânză şi nucă de cocos
Este un desert cremos, dulce şi foarte aromat datorită cocosului. Încearcă reţeta şi vei vedea cât de repede va dispărea această prăjitură cu brânză şi nucă de cocos din tavă. Recomandăm respectarea reţetei pentru aluat întocmai, pentru că e bine de ...
Bucătărie
21 oct. 2016
Tort de dovleac cu cremă de brânză şi ganache de ciocolată
Dovleacul a devenit un fel de obsesie pentru mine în perioada asta. Dovleacul şi toate bunătăţile preparate din el…Aşa că am mai pregătit ceva bun pentru voi: tort de dovleac cu cremă de brânză şi ganache de ciocolată....
Bucătărie
21 oct. 2016
Cei mai buni cartofi copţi cu ulei de măsline
Adăugat în preparate, uleiul de măsline le oferă acestora un gust deosebit. Dacă-l infuzezi cu rozmarin, usturoi şi cimbru atunci mâncarea ta va fi demnă de un restaurant de cinci stele. Dacă vrei să fii alintat ca „chef în bucătărie“, învaţă să prep...
Bucătărie
21 oct. 2016
Cum se pune varza murată la butoi. Secrete preţioase de la Radu Anton Roman
Varza murată este extrem gustoasă şi nu trebuie să lipsească din reţetele de sărmăluţe, însă multe dintre noi fac greşeala de a o pune la acrit în butoaie de plastic....
Bucătărie
21 oct. 2016
Chef Scărlătescu găteşte live la primul „Festival al Castanelor“ din Bucureşti: se prezintă prăjituri tradiţionale româneşti după reţete vechi
În perioada 21 - 30 octombrie are loc „Festivalul Castanelor“, eveniment în premieră în Bucureşti. Cei mici vor putea confecţiona jucării si podoabe de Crăciun din castane, iar Vunk şi Jurjak vor cânta pentru cei prezenţi. Nu vor lipsi nici piureul d...
Bucătărie
20 oct. 2016
Mere glazurate
Este de-ajuns să le vezi şi îţi lasă gura apă. Atunci ce mai aştepţi ca să le prepari chiar tu acasă? Vor fi mult mai bune decât cele cumpărate!
Bucătărie
20 oct. 2016
Macaroane cu brânză şi spanac
Orice variantă de macaroane cu brânză îmi stârneşte amintiri legate de copilăria mea petrecută la bunica. Aveam două reţete preferate: macaroane cu brânză la cuptor (un fel de budincă) şi bacaroane cu brânză rasă şi zahăr....
Bucătărie
20 oct. 2016
Cum să faci tortul perfect de ciocolată
Aceasta este reţeta pe care aştept demult să o împărtăşesc cu voi. Dacă vrei să afli cum să faci tortul de ciocolată perfect urmăreşte indicaţiile noastre. Aluatul este uşor de preparat, este dens. Textura desertului este delicată, pufoasă dar nu moa...
Bucătărie
20 oct. 2016
Cea mai gustoasă supă de pui cu tăiţei de casă
Sunt unele reţete care solicită atenţie şi îndemânare atunci când vrem să le preparăm. Dacă vrei să obţii cea mai gustoasă supă de pui cu tăiţei de casă ai nevoie de puţine ingrediente, dar este foarte important să pregăteşti tăiţeii. Astfel, vei obţ...
Bucătărie
20 oct. 2016
fără imagine
Cel mai gustos chec cu dovleac şi glazură din cremă de brânză
Un chec simplu este oricum delicios, însă dacă îi îmbogăţeşti gustul cu o glazură apetisantă, ce poate fi mai frumos? Încearcă reţeta şi vei descoperi cel mai bun chec pe care l-ai mâncat toamna aceasta....
Bucătărie
19 oct. 2016
← Pagina 66
Pagina 68 →