3 gustări delicioase şi sărace în calorii care pot fi consumate în cantităţi mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brânza cottage cu fructe. FOTO Brânza cottage cu fructerotasaudavel.com
Brânza cottage cu fructe. FOTO Brânza cottage cu fructerotasaudavel.com

De la o porţie mică de desert, la tot platoul este un pas mic. Persoanele care ştiu însă că nu se pot opri din mâncat odată ce s-au apucat pot apela la gustări sănătoase, dar delicioase.

Publicaţia online dedicată bărbaţilor „Men’s Health” a realizat o listă cu cele mai gustoase şi sănătoase mâncăruri, care nu vor da peste cap nutriţia celor care au obiceiul de a mânca „pe rupte”:

Brânza cottage cu fructe

Brânza cottage conţine 13 grame de proteine la fiecare jumătate de cană şi este una din cele mai sănătoase gustări, potrivit doctorului Christopher Mohr. „Te va ajuta ă îţi construieşti o masă musculară şi te va umple de energie. Poţi adăuga şi bucăţi de fructe proaspete”, sfătuieşte specialistul. 

Îngheţată dietetică

Îngheţata este desertul perfect pe timpul verii, însă şi o modalitate bună de a-ţi da peste cap dieta de slăbit. Dacă alegi, însă, o îngheţată dietetic, te poţi delecta cu un desert delicios fără să te îngraşi. O poţi consuma cu fructe sau cereale.

Piure de pepene roşu cu gheaţă

Pepenele conţine apă în proporţie de 92%, aşa că poţi consuma cât doreşti. „O cană de pepene roşu conţine doar 11 grame de carbohidraţi. Conţine, de asemenea, cantităţi mari de potasiu şi vitamina C. Pune câteva bucăţi de pepene şi alte câteva cuburi de gheaţă şi vei obţine o băutură delicioasă, răcoritoare şi săracă în calorii.

Bucătărie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri