VIDEO Meci senzaţional la Ovidiu: Viitorul a „sufocat“ FCSB o repriză. Ce s-a întâmplat apoi a fost impresionant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Budescu
Constantin Budescu

Viitorul şi FCSB au oferit una dintre cele mai spectaculoase partide din 2018 în fotbalul românesc, cu o desfăşurare nebună de scor.

Atunci când a plecat victorios de la Ovidiu, la 15 aprilie, Dan Petrescu a făcut o declaraţie destul de îndrăzneaţă: „Nu cred că va mai câştiga cineva aici!“.

Iar antrenorul CFR-ului ştia foarte bine de ce a făcut un astfel de pronostic. CFR tocmai pusese capăt unei serii de zece partide oficiale, fără eşec pe teren propriu pentru Viitorul. Practic, CFR a fost prima formaţie care s-a impus la Ovidiu după 238 de zile.

Sâmbătă seară, în prima partidă de după acel eşec cu CFR Cluj, Viitorul a „măturat“ cu FCSB pe jos în prima repriză! Vână a deschis scorul (19), Gavra l-a majorat (36), iar între primul gol şi cel de-al doilea, mingea scăpată de Bălgrădean s-a plimbat pe linia porţii (32) la o altă ocazie uriaşă pentru trupa pregătită de Hagi. Apoi, la 2-0, Cicăldău a irosit o şansă monumentală de a face 3-0 (40)!

FCSB? Inexistentă! Primul şut pe spaţiul porţii a venit abia în minutul 43, după o lovitură liberă executată de Budescu şi trimisă în corner de Cojocaru. Doar un noroc fantastic a făcut ca bucureştenii să înscrie exact pe finalul reprizei, atunci când un şut mai degrabă ratat al lui Man l-a lovit pe Cojoaru şi a intrat în poartă (45).

Budescu, ce gol superb!

Oripilat şi el de ce a văzut în primele 45 de minute, Dică a făcut două schimbări la pauză: Ovidiu Popescu şi Alibec au ieşit, Felipe Teixeira şi Gnohere au intrat. Salvarea a venit însă de la jucătorul care a tras echipa după el în tot acest sezon: Constantin Budescu. Acesta a executat impecabil o lovitură liberă din afara careului şi l-a învins pe Cojocaru (55).

La 2-2, jocul a scăzut din intensitate şi s-a echilibrat în jos. FCSB a avut însă o mare şansă de gol, atunci când şutul lui Teixeira a întâlnit bara (68), iar mingea a sărit la Florin Tănase, cel care a trimis mult peste dintr-o poziţie favorabilă.

S-a terminat 2-2, iar FCSB poate fi egalată la puncte de CFR, dacă ardelenii vor învinge la Iaşi. Etapa viitoare, urmează marele meci: FCSB - CFR!

CITEŞTE ŞI:

*Becali, în stare de şoc: Acuze grave la adresa echipei sale după o primă repriză jalnică la Ovidiu

Play-off, etapa a 6-a

Sâmbătă

Viitorul - FCSB 2-2

Duminică

CSMS Iaşi - CFR Cluj 20.45

Luni

Astra - CS U Craiova 20.45

Clasament

1. FCSB 42p

2. CFR Cluj 39p

3. CS U Craiova 34p

4. Viitorul 30p

5. Astra 23p

6. CSMS Iaşi 20p

VEZI GOLURILE MECIULUI VIITORUL - FCSB

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite