Becali, în stare de şoc: Acuze grave la adresa echipei sale după o primă repriză jalnică la Ovidiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Latifundiarul din Pipera încasează lovitură după lovitură. După un rezultat neaşteptat la alegerile FRF, acolo unde candidatul susţinut de el, Ionuţ Lupescu, a fost zdrobit, sâmbătă, el a fost „trădat“ şi de fotbaliştii pe care îi plăteşte regeşte.

Gigi Becali e un om care vorbeşte toată ziua la televizor, însă, sâmbătă seară, după ce s-a întâmplat la Ovidiu, în meciul cu Viitorul, patronul FCSB cu greu şi-a găsit cuvintele.

Într-o intervenţie telefonică la Digi Sport, după un 2-2 cu Viitorul, partidă în care FCSB a fost surclasată în primele 45 de minute, Gigi Becali a lansat o serie de acuze grave la adresa jucătorilor săi.

Ce a spus Becali?

*În prima repriză, m-am gândit că au mâncat ceva, au avut ceva în mâncare. I-a ameţit, zici că erau drogaţi, toţi din echipă. Bine, şi Viitorul era într-o formă... 

*Noi parcă am fost blat în seara asta. Dacă cineva nu ştia care e situaţia, spunea: „Ăştia sunt blat, dom'le. A fost blat pe faţă“. 

*Vînă (n.r. - marcatorul golului de 1-0 pentru Viitorul) a dat gol. N-a jucat cu CFR. Dacă juca şi era în forma asta şi juca şi Măţan...Dar Viitorul n-a fost deloc în formă cu CFR. Nu mă gândesc la altceva, Doamne fereşte. Face Hagi aşa ceva?

*Dacă te bate CFR acasă, înseamnă că nu meriţi (n.r. - titlul). Dacă ne bate în meci direct, trece peste noi. Staţi să vedem, dacă ei câştigă la Iaşi. 

*În condiţii normale, n-ar trebui să ne bată. Clujul nu e o echipă slabă, cu care să jucăm din elan şi să câştigăm. Au jucători puternici, tari, se poate întâmpla orice. E adevărat că avem prima şansă, jucăm acasă şi n-avem presiune foarte mare. Nu ne mai permitem să mai facem un egal, în rest.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite