Iubita lui Drăgușin, în paginile „The Sun“: ziariștii tabloidului au descris îndeletnicirile Ioanei Stan FOTO

0
Publicat:

Radu Drăgușin (21 de ani) a dat lovitura carierei și, chiar dacă a primit un contract mic la Tottenham, după cum Adevărul a arătat aici, acest „contract mic“ e, de fapt, cifrat la o sumă la care alți oameni nu ajung într-o viață întreagă. În plus, acest transfer la Londra a schimbat imediat statutul internaționalului român. Care de acum e văzut ca un star de Premier League, dovadă și modul în care a fost tratată plecarea sa la Londra.

Radu Drăgușin
Radu Drăgușin

Presa britanică de scandal are obiceiul de a pune lupa pe fotbaliștii care ajung la marile cluburi din Premier League. Și cum Tottenham e o formație de Top 5, Drăgușin a ajuns imediat în paginile tabloidului „The Sun“. Potrivit Digi Sport, ziarișitii britanici i-au făcut o prezentare savuroasă stoperului român, dedicând un capitol important iubitei sale. Vorbim despre Ioana Stan, studentă la arhitectură, care se află de trei ani într-o relație cu Radu.

Ce au scris ziariștii de la The Sun despre Radu Drăgușin?

*Van Dijk din România a refuzat-o pe Chelsea pe vremea în care era adolescent și a ales-o pe Juventus. Ambii săi părinți au fost sportivi de top. E în sângele lui să fie un atlet complet. Tatăl lui, Dan, a jucat volei pentru România, în timp ce mama Svetlana și-a reprezentat țara la baschet.

*Ioana Stan, prietena sa, vrea să devină un prestigios arhitect și trăiește visul de a fi iubita unui fotbalist. Bruneta (n.r.- Ioana Stan) poartă haine de la branduri cunoscută și merge în vacanțe de lux. La Londra, va putea să-și ducă pasiunea pentru shopping și arhitectură la alt nivel, iar Drăgușin, sub comanda lui Postecoglou, va continua să crească, fără dubii.

Ioana Stan
Ioana Stan
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite