Rapid savurează transferul lui Drăgușin la Tottenham: suma care va fi încasată de club și explicația ei

0
Publicat:

În momentul în care s-a anunțat trecerea lui Drăgușin la Tottenham de la Genoa, s-a scris că Juventus va încasa 20 la sută din suma de transfer. Care poate ajunge la 31 de milioane de euro, dacă vor fi bifate toate clauzele contractuale de performanță.

Radu Drăgușin
Radu Drăgușin

Așadar, Juve poate încasa 6,2 milioane de euro pentru fotbalistul pe care l-a avut în curte, de când Radu avea doar 16 ani. Digi Sport a notat că și Rapid se va îmbogăți după transferul lui Drăgușin în Premier League. Explicația? Când era junior, Radu a fost legitimat la clubul Regal Sport. După ce s-a înființat noul Rapid, patronat acum de Dan Șucu și Victor Angelescu, clubul Regal Sport a fost cumpărat de la omul de afaceri, Claudiu Florică, și transformat în Centrul de Performanță Rapid.

Așadar, potrivit regulamentelor, Rapid va încasa 1% din suma de transfer achitată pentru Drăgușin, în calitate de club care l-a format pe Radu în perioada junioratului. Ceea ce înseamnă că în conturile giuleștenilor poate ajunge o sumă de până la 310.000 de euro.

Drăgușin poate debuta la Tottenham, duminică (ora 18.30, Digi Sport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1) în meciul cu Manchester United din campionat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite