Tragedie la meciul la Rapid - FCU Craiova. A făcut infarct de bucurie. „Era un suporter devotat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCU Craiova a obținut o victorie frumoasă chiar pe terenul Rapidului, 2-1, dar bucuria succesului a fost umbrită de un incident tragic, petrecut pe stiadionul Giulești.

Eduard Vlad s-a stins la spital, după ce a superit un infarct pe stadion. Foto Facebook
Eduard Vlad s-a stins la spital, după ce a superit un infarct pe stadion. Foto Facebook

La finalul partidei Rapid - FCU Craiova, un suporter de 47 de ani a suferit un infarct în timpul minutelor de prelungire. Clubul patronat de Adrian Mititelu a anunțat pe contul de Facebook că unul susținătorul oltenilor și-a pierdut viața.

Din păcate, bucuria ne este umbrită de o veste tristă. Fotbal Club Universitatea 1948 deplânge dispariția lui Eduard Vlad, în vârstă de 47 ani, suporter devotat al echipei, care a suferit un infarct în timpul prelungirilor din duelul cu Rapid. Pe această cale, clubul nostru transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate, au scris oficialii olteni într-un comunicat.

Acesta a fost preluat de medicii de pe ambulanță,  dar nu a putut fi salvat.

Acum am aflat și eu. Nu mai sunt bun de nimic. Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus Adrian Mititelu imediat după meci. Patronul FCU Craiova a revenit apoi și cu un mesaj pe Facebook: „Incredibil! Doamne, Dumnezeule... Inima a cedat din cauza emoțiilor. Omul ăsta și-a dat viața pentru echipă. E cumplit”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite